Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
H30 PRO ISOTONE SPORTDRANK
 
H3O Pro is een innovatieve isotone sportdrank, ontwikkeld in samenwerking met sportvoedingsdeskundigen. Omdat er veel van het menselijke lichaam wordt verwacht tijdens het sporten is het essentieel dat het lichaam krijgt wat het nodig heeft. De H3O Pro sportdrank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H3O Pro kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. H3O Pro bevat anti-oxidant vitamines A, C en E.
 
De sportdrank bevat brandstof in de vorm van isomaltose, een suiker die duurzame energie afgeeft voor een betere prestatie. Tevens is isomaltose tandvriendelijk. Los 1 zakje op in 500 ml water, zo is deze drank isotoon en heeft de helft van de calorieën in tegenstelling tot andere sport- of frisdranken. H3O Pro is een cafeďnevrije formule, die geen kunstmatige kleur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen bevat. En is heerlijk van smaak!
 
H3O Pro helpt bij het leveren van uitzonderlijke prestaties door het bieden van:
 
Hydratie: vult essentiële elektrolyten aan zoals natrium, calcium, magnesium en chloride die door transpiratie verloren gaan. Hierdoor bent u weer snel gehydrateerd en voorkomt u de negatieve lichamelijke gevolgen van uitdroging zoals spierkramp, vermoeidheid en hoofdpijn.
Energie en uithoudigingsvermogen: de energieke mix van koolhydraten geeft uw lichaam direct energie en een langdurig uithoudingsvermogen waardoor ongewenste energiedipjes worden voorkomen en u in topvorm blijft.
Absorptie: de vitaminen B maken energie vrij waardoor uw lichaam de voedingsstoffen in H3O Pro kan opnemen die uw prestaties ondersteunen.
Bescherming: belangrijke antioxidanten zoals vitamine C en E helpen uw lichaam te beschermen tegen de potentieel schadelijke effecten van vrije radicalen die ontstaan door intensief bewegen of sporten.
Bevat: geen kunstmatige zoetstoffen en geen kunstmatige smaakstoffen, geen conserveringsmiddelen.
Gebruiksaanwijzing: meng de inhoud van een zakje en water in een bidon om 500ml H3O Pro te maken.
Wij raden 1 zakje aan per elk sportuur om uitdroging te voorkomen. Drink per dag maximaal 4 zakjes.
Smaak: citroensmaak, natuurlijke smaakstoffen.
 

Voedingswaarden informatie:
Portiegrootte: 1 zakje (37gr)
  100 G 37 GR ZAKJE
Energie 371 kcal (1578kJ) 137 kcal (584kJ)
Proteďne 0,1g 0,037g
Totaal aantal koolhydraten 86g 32g
waarvan suikers 85g 31,5g
Vet 0,01g 0,037g
waarvan verzadigde vetten 0,01g 0,037g
Vezels 0,01g 0,037g
Natrium 0.62g 0.23g
Vitamine E 6.8mg 2.5mg
Vitamine C 41mg 15mg
Vitamine B1 0.57mg 0.21mg
Vitamine B2 0.65mg 0.24mg
Vitamine B3 7.3mg 2.7mg
Vitamine B6 0.81mg 0.3mg
Vitamine B12 0.4µg 0.15µg
Calcium 324mg 120mg
Magnesium 135mg 50mg
Kalium 378mg 140mg
Chloride 670mg 248mg
 
Door H3O + H2O kreeg ik de Benelux-titel bijna Kado!
 
Herbalife blijft zich ontwikkelen met nieuwe producten. En als renster van het Herbalife- Merida mountainbike team heb ik de eer deze producten te mogen gebruiken in mijn voorbereidingen en wedstrijden.
Op zaterdag 28 juni, 2008 hadden wij als Herbalife Merida team een zeer geslaagde mountainbike clinic gegeven voor Herbalife Distributeurs. Deze clinic stond geheel in het teken van H3O Pro, het nieuwste innovatieve product.

Dit pakte gelijk goed uit....
Op zondag 29 juni konden wij als team voor het eerst de H3O Pro tijdens de wedstrijden uitproberen tijdens de Benelux kampioenschappen in Zoetermeer. Dit was een geweldige ervaring. Tijdens de wedstrijd van bijna 2 uur kon ik gelijk vanaf de eerste ronde wegrijden en de wedstrijd domineren. In 2007 was ik deze titel kwijt geraakt, dus het was voor mij geweldig om hem in 2008 weer in de wacht te slepen. Het parcours in Zoetermeer (waar in
2009 het EK op wordt gehouden) kent geen herstel stukken. Je gaat constant op en af met steile klimmetjes die je maximaal op moet rijden om boven te komen. Het is een parcours waarbij je veel winst pakt wanneer je sterk bent, maar ook veel tijd kan verliezen wanneer dat niet zo is. Om dit 2 uur vol te kunnen houden MOET je energie en vochtbalans op pijl blijven anders verlies je veel kracht en dus tijd.

Met H3Opro van Herbalife hebben ze nu een super goed product in huis waarin mineralen en vitamines zijn uitgebalanceerd. Door de samenstelling wordt het snel opgenomen door je lichaam, je zouten die je verliest met zweten worden direct weer aangevuld en door de antioxidanten worden de geproduceerde vrije radicalen opgenomen waardoor je de inspanning langer vol kunt houden en sneller hersteld. Ook dit wierp zijn vruchten af bij de Marathon van Houffalize. Deze marathon was 125 km, wat in de modderige omstandigheden uit kwam op dik 7 uur  mountainbiken en een 2e plaats. Door de prettige, niet te sterke smaak, drink je het gemakkelijk weg en omdat het isotone is, is het  goed te verdragen voor je maag en krijg je geen buik klachten tijdens inspanning.

Wij als team zijn er erg tevreden mee, de ideale sportdrank voor topprestaties.
Laura Turpijn

Herbalife- Merida mountainbike team.

Deze resultaten zijn niet typerend. Individuele resultaten zullen variëren.
     
Voor meer informatie over onze isotone sportdrank,…
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008 - 2015    |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |