Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
HERBALIFE COMPANY
 
Herbalife, met haar hoofdkantoor in Los Angeles, CaliforniŽ (USA) is momenteel actief in 94 landen en kent een wereldwijde omzet van $ 5,4 miljard in 2014. Het bedrijf staat officieel genoteerd op de New York Stock Exchange.
 
 
Herbalife hoe het begon!
Herbalife is in 1980 opgericht door ondernemer Mark Hughes in CaliforniŽ. Zijn droom was mensen de juiste levensstijlkeuzes te kunnen bieden. Het bedrijf is van dit eenmansinitiatief uitgegroeid tot een wereldbedrijf! Vandaag de dag is Herbalife aangesloten bij een groot aantal vakorganisaties en speelt hierin een actieve rol. Zo is Herbalife mede oprichter van de International Alliance of Dietary/Food Supplement Associations (IADSA). Het hoofdkantoor is gelegen in Los Angeles, CaliforniŽ, USA. Het Europese hoofdkantoor in Uxbridge, West Londen, Engeland. Het Nederlandse Hoofdkantoor is gelegen in Utrecht, Nederland.
 
Herbalife produceert ťťn van de beste voeding- en verzorgingsproducten ter wereld.
Zo eenvoudig is het! Miljoenen tevreden klanten hebben ervaren dat je met Herbalife op een gezonde en verantwoorde manier je ideale streefgewicht kunt bereiken. En behouden. De producten werken en ze werken goed. Onze op kruiden gebaseerde producten zijn samengesteld uit de beste botanische en andere natuurlijke ingrediënten. En de persoonlijke verzorgingsproducten van Herbalife vertegenwoordigen de nieuwe "State-of-the-art" in een markt met een totale omzet van zo'n 200 miljard Euro. Herbalife is het beste omdat Herbalife mensen er het beste laat uitzien en zich het beste laat voelen.
 
Herbalife Gold Standard Garanties.
Lage opstart kosten
Er zijn geen minimum aankopen nodig en de kosten van een Herbalife Member Pack zijn laag.
Er zijn geen vereisten voor de aankoop van verkoop- en business tools of om succes te hebben met uw Herbalife onderneming.

Geld-terug garantie
Er is een volledige teruggave, 90 dagen geld terug garantie voor de kosten van een Herbalife Member Pack, als het Membership om welke reden dan ook wordt geannuleerd.

Er is een 100% geld terug garantie voor alle onverkochte producten die in de 12 voorgaande maanden gekocht zijn, als het Membership om welke reden dan ook geannuleerd wordt.

Up-front informatie over de zakelijke mogelijkheid
We leveren duidelijke, accurate en geregelde informatie aan potentiele Members, over het potentiŽle inkomen. Dit is te vinden in onze Verklaring van de gemiddelde bruto vergoeding.

Geschreven erkenning
Een nieuwe Member dient schriftelijk te bevestigen dat hij/zij op de hoogte is van elk van deze Gold Standard Garanties voordat hun Membership Aanvraag en Overeenkomst wordt geaccepteerd.

Sterke claim voor producten en zakelijke richtlijnen
We definiŽren duidelijk de voordelen van elk product en de juiste gebruiksmethode zodat het juiste product op de juiste manier wordt geconsumeerd om zo de beste resultaten te behalen.

Goedgekeurde productclaims en productinformatie kan ook worden gevonden in de Productbrochure, in het Herbalife Member Pack, andere officiŽle literatuur en MyHerbalife.com

We leveren een realistisch beeld van de zakelijke mogelijkheid en de moeite die ervoor nodig is om op alle niveaus te kunnen slagen
 
Herbalife heeft een bewezen staat van dienst.
Herbalife heeft het leven van duizenden mensen veranderd, en doet dit al meer dan 35 jaar. Als Herbalife niet zou zijn wat wij u hier vertellen hadden ze nooit zo'n staat van dienst opgebouwd in de afgelopen twee decennia. Mensen worden aangetrokken tot Herbalife omdat ze weten dat het bedrijf er altijd voor hen zal zijn.
 
Ons verkoopteam is toegewijd aan succes - hun eigen succes èn uw succes.
Herbalife distributeurs zijn enorm toegewijd aan de producten die in veel gevallen ook hun leven heeft veranderd, en ze zijn vastbesloten om dit iedereen te laten weten. En zodra een Herbalife distributeur het succes eenmaal heeft geproefd, dan is hij of zij altijd op zoek naar anderen om ze te helpen om ook succesvol te worden. Uw support team is de gehele familie van Herbalife distributeurs. Zowel online als in directe communicatie met u.
 
Michael O. Johnson CEO van Herbalife International
Michael O. Johnson is sinds 2003 naar Herbalife gekomen na 17 jaar te hebben gewerkt voor de Walt Disney Corporation waar hij in zijn laatste periode actief was als president van Walt Disney International. Als fanatiek triatleet is Michael vol passie over voeding en welzijn en heeft een visie voor de ontwikkeling om Herbalife verder te positioneren als een wereldklasse merk.
 
Adviesraad HERBALIFE
De geleerden van onze Adviesraad verrichten baanbrekend onderzoek naar het gebruik van voedingsproducten voor een versterkt welzijn en een betere gewichtsbeheersing. Door bestudering van synergetisch werkende combinaties van kruiden vormen zij de motor van onze productontwikkeling. Hun klinische resultaten bevestigen de bijzondere kracht van bepaalde kruiden en monden uit in nog fijner afgestemde formules. De Adviesraad telt voorts verschillende andere bekroonde wetenschappers die op hun gebied toonaangevend zijn en die richting geven aan onze productontwikkeling. 
 
Innovatieve Wetenschap
We ontwikkelen effectieve producten in samenwerking met onze Internationale Adviesraad voor Voeding (NAB) met onder andere internationale voedingsexperts en Voorzitter van de Adviesraad David Heber, Ph.D., evenals Nobel prijs winnaar in 1998, Louis Ignarro, Ph.D en de activiteiten worden geleid door Luigi Gratton, M.P.H., Vice President Education. Steve Henig, Ph.D. is Chief Scientific Officer en heeft als verantwoordelijkheid productonderzoek en ontwikkeling.
 
SUCCES IS HET RESULTAAT VAN VERTROUWEN
 
Productresultaten
We bieden evenwichtige voeding, gepersonaliseerd voor een gezonde, actieve levensstijl. Onze Gewichtsbeheerslngs-, Gerichte Voedings-, Vitalteit & Welzijns- en Uitwendige Voedingsproducten helpen al meer dan 35 jaar mensen het beste uit henzelf te halen en zijn samengesteld uit de beste kwaliteitsingrediŽnten.
 
De Hoogste Standaarden
We houden ons aan de FDA voorschriften evenals de toepasselijke reglementen die gelden in alle 74 landen waar we geopend zijn. Door middel van voortdurend onderzoek aan het Mark Hughes CelluIar & Molecular Voedingslaboratorium aan de UCLA, het Nationaal Centrum voor Onderzoek naar Natuurlijke Producten aan de Universiteit van Mississippi en aan ons algen Product en Wetenschappelijk Centrum in Los Angeles ontwikkelen we producten voor uitgebalanceerde voeding.
 
Wereldwijde Mogelijkheden
We bieden Ďs werelds beste mogelijkheid in de directe verkoop, laten geweldige groei en bewezen resultaten zien. Aan degenen die hun eigen leven en dat van anderen willen verbeteren biedt Herbailfe de kans uitzonderlijke prestaties te leveren ever de hele wereld.
 
Verantwoordelijkheid voor Omgeving
 

Herbalife International (Netherlands) BV FAMILY FOUNDATION www.herbalifefamilyfoundation.org

De ĎHerbalife International (Netherlands) BV Family Foundationí werd in het leven geroepen om kansarme kinderen te helpen via verschillende organisaties; werkzaam op lokaal, nationaal en internationaal niveau. We helpen kinderen in nood rond de hele wereld met voeding, onderdak en zorg door middel van de Herbalife Family Foundation, de gulle giften en de inzet van onze Distributeurs, medewerkers, vrienden en families. We sponsoren sporters en wedstrijden en werken samen met beroemde atleten om het belang van een gezonde, actieve levensstijl op iedereen over te brengen. Tot de organisaties die door de Herbalife International (Netherlands) BV Family Foundation worden gesteund, behoren:

  • National Society for the Prevention of Cruelty to Children (UK)
  • German Child Cancer Foundation (Duitsland)
  • Gujarat earthquake via CRY and SOS Village, Bangalore (IndiŽ)
  • ACCH Dunblane, Schotland
  • Childrenís Medical Research, Inc.
  • Save the Children, Kosovo Emergency Fund
  • Homestart (Rusland)
  • Het St Nicholas Hospice project via het Save the Children fund (Zuid Afrika)
En nog vele andere
De ĎHerbalife International (Netherlands) BV Family Foundationí blijft zoeken naar nieuwe en geschikte partners om zich gezamenlijk in te zetten voor het goede doel.
 
Betrouwbare Prestaties
We zijn een openbaar verhandeld bedrijf en verantwoordelijk voor het behouden van de Integriteit bij alles wat we doen. We hebben 2 miljoen Onafhankelijk Herbalife Distributeurs in 94 landen. We streven naar de hoogste standaard van productkwaliteit, productdoeltreffendheid en productveiligheid. Dat is het belangrijkste voor onze klanten die er op gericht zijn het beste te doen voor het welzijn van hun familie en van henzelf.
 
Voor meer informatie over Herbalife,Ö
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008 - 2015   |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |    Powered by Herbal Webdesign