Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VIP KLANTEN
 
Wie zijn VIP-Klanten?
VIP- klanten zijn tevreden klanten, die van de voordelen van het membership ( zakelijke mogelijkheid ) wensen te genieten omdat ze o.a. de voeding dagelijks en voor de rest van hun leven ( bij wijze van spreken ) willen gebruiken, als welzijnsprogramma. Dit na een periode van afslanken of aankomen, omdat men dan gemakkelijker op het gewicht blijft en men zich ook goed voelt in zijn vel. Of mensen, die het programma energie/vitaliteit volgen. Anderen gebruiken de Herbalife voeding dan weer enkel als een gezond, evenwichtig ontbijt. Veel sporters maken als VIP-Klant gebruik van het IBP.
 
Waarom VIP-Klant/Member?

Als VIP-Klant of member, kunt U Uw producten bij Herbalife bestellen, vraag ons wat dit voor u kan betekenen. U krijgt ook het recht, niet de verplichting, om er een extra inkomen mee op te bouwen, indien gewenst. Dit zelfs in 94 landen, wereldwijd. Er zijn dus geen verplichtingen zoals: maandelijks te moeten bestellen, een minimum te moeten bestellen enz.

U slaat dus twee vliegen in één klap.
Hoe wordt ik VIP-Klant?
U bestelt een IBP ( International Business Pakket ). Deze wordt geleverd in een mooie tas.
 

Het IBP bevat:

1 Formule 1 voeding Het bevat ook een licentie. De licentie ( = geen contract ) geeft U het recht Uw producten te bestellen en een extra inkomen te verwerven. Daarlangs krijgt U nog de DVD Persoonlijke Voedingsoplossingen, literatuur over de kern producten, alsook aantrekkelijke literatuur ter informatie, aan zowel klanten als distributeurs, over de Herbalife® kernproducten en hoe deze een gezonde, actieve levensstijl kunnen ondersteunen.
 
Inkomens zijn van toepassing op de weergegeven individuen (of voorbeelden) en niet standaard. Een Herbalife Member Pack (HMP) (45,00 Euro) is een start kit met een selectie van Herbalife sample-maat producten, hulpmiddelen en andere materialen die u kunnen helpen bij het opstarten van uw onderneming als Onafhankelijk Herbalife Member. De HMP is verkrijgbaar bij een Onafhankelijk Herbalife Member of Online in het Engels of Spaans.
 
Het bevat ook een licentie. De licentie ( = geen contract ) geeft U het recht Uw producten te bestellen en een extra inkomen te verwerven. Daarlangs krijgt U nog de DVD Persoonlijke Voedingsoplossingen, literatuur over de kern producten, alsook aantrekkelijke literatuur ter informatie, aan zowel klanten als distributeurs, over de Herbalife® kernproducten en hoe deze een gezonde, actieve levensstijl kunnen ondersteunen.
 
Wilt U VIP-Klant worden of meer informatie?
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
 
Enschederstrasse 20
48683 Alstätte - Duitsland
tel: +49 173 2533043
 
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008 - 2015   |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |     Powered by Herbal Webdesign