Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AANKOMEN
Herbalife formule 1 shakes bestellen
Inderdaad, U kan ook op een gezonde manier aankomen met de voeding van Herbalife. Het is immers geen dieetvoeding!
De uitgebalanceerde voeding van Herbalife voedt de spieren en de weefsels, waardoor niet alleen uw fysiek zichtbaar in omvang toeneemt, maar u zult zich ook veel fitter en gezonder voelen! 
De voeding bouwt spieren op en geeft het lichaam een voldaan gevoel; het is erg simpel in gebruik, heeft een heerlijke smaak, normaliseert de vetverbranding en geeft u meer energie. 

Om aan te komen gebruikt u de Herbalife producten als volgt:
- 3x per dag een normale gezonde maaltijd
- 3x per dag een heerlijke, voedende shake (Formule 1) als toetje
- 3x per dag kruiden- en vezeltabletten 

Daarlangs natuurlijk per dag 8 glazen water drinken, voldoende groenten en fruit eten, aan beweging doen.( eventueel spieropbouwende sport )

 
Formule 1 voedingsshake
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Het lichaam heeft uitgebalanceerde voeding nodig om optimaal te functioneren. Als u uw gewicht veilig en gemakkelijk wilt beheersen en zelf wilt blijven bepalen hoeveel u weegt, kan Formule 1 u helpen uw doel echt te bereiken. GecreŽerd met behulp van geavanceerde voedingsmiddelen technologie, bevat deze speciaal geformuleerde samenstelling alle belangrijke vitaminen en mineralen, eiwit van sojabonen, koolhydraten en voedingsvezel.
Deze voedingsstoffen worden niet alleen snel door het lichaam opgenomen, maar elke portie van deze uitgebalanceerde voeding is een heerlijke en vullende maaltijd. Helpt u niet alleen overtollige kiloís, maar ook die extra centimeters kwijt te raken.
Verkrijgbaar per blik en 1 portie zakjes. Aantal porties per blik : 21 Meer informatie>>
Smaken: Cookies and Cream, Vanille, Tropical Fruit, Chocolade, Cappuccino, Toffee Appel Kaneel of Aardbei.
 
Formule 1 Maaltijdreep
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŽle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd.
 
Vezel- en Kruidentabletten 
Bestellen (Prijs op aanvraag)
De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezel te leveren. Vezel- en Kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen. De aanbevolen 6 tabletten per dag bevatten 3 gram vezels (de hoeveelheid in ťťn portie broccoli). Door voldoende vezels in uw voeding is het lichaam beter in staat om gif- en afvalstoffen te verwijderen die opgeslagen liggen in vetcellen. Daarnaast helpen vezels een verdere vetopslag te voorkomen. Ook zorgen ze voor een snellere en betere opname van voedingsstoffen.
 
DOELTREFFENDE SUPPLEMENTEN
 
Formule 3 - Personalised Protein Poeder
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag)
ProteÔne is een essentieel onderdeel van iedere lichaamscel. Het lichaam heeft dagelijks de juiste hoeveelheid proteÔne nodig om sterk en gezond te blijven. ProteÔne, en met name de eiwitbouwstenen die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel. De cellen van het immuunsysteem, de huid, het haar en de spieren zijn allemaal voor een goed functioneren en gezonde groei afhankelijk van eiwitten.
 
Formule 2 Multivitaminen Complex
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formule 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht  van Formula 1 EssentiŽle voedingsstoffen en antioxidanten om u elke dag lekker en vitaal te voelen. Helpt om de conditie van botten en het immuunsysteem op peil te houden Versterkt het proces van de gewichtsbeheersing.
 
Cell Nutrition
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Cell Nutrition is een mix van essentiŽle voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld om uw lichaam te ondersteunen bij de productie van energie. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen. Cell Nutrition bevat drie belangrijke, zeldzame planten: chlorella, cordyceps en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze het lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als u dagelijks Cell Nutrition gebruikt, kunt u ervoor helpen zorgen dat de energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en dat de essentiŽle voedingsstoffen optimaal benut worden.

Sommige voedingsstoffen komen meer dan voldoende voor in het gemiddelde dieet, andere komen te weinig voor of worden moeilijk opgenomen door het lichaam. Cell Nutrition biedt u een extra hoeveelheid van de speciale voedingsstoffen die de energieproductie van het lichaam ondersteunen en uw lichaam helpen efficiŽnter te presteren. Dit supplement is daarom voor bijna iedereen geschikt.
 

Proteinereep

Bestellen (Prijs op aanvraag)

Een smakelijke manier om weer energie op te doen en dan ook nog voedingskundig totaal in balans te zijn.

 
Voor meer informatie over aankomen,Ö
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
 
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008  - 2015   |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |