Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
AFSLANKEN
Afslanken met Herbalife, een doeltreffende en gepersonaliseerde gewichts-beheersingsmethode.
Wat maakt Herbalife zo anders?
Geen twee mensen zijn hetzelfde. Herbalife is de oplossing die op uw persoonlijke behoeften is gebaseerd. Uw Herbalife coach zal een programma opzetten dat via een lichaamsanalyse helemaal op maat wordt gemaakt van uw eigen lichaam. De analyse bepaalt hoeveel proteÔne en calorieŽn u dagelijks nodig heeft. U krijgt vanaf de eerste dag steun en begeleiding.
 
De kracht van proteÔne
De juiste dagelijkse hoeveelheid proteÔne helpt u bij uw gewichtsbeheersing.
We hebben proteÔne nodig om sterker en gezonder te worden. 
Als we niet genoeg eiwit binnenkrijgen, dan Ďleentí ons lichaam het van onze spieren en organen. ProteÔne is onontbeerlijk voor het opbouwen van spiermassa, waardoor we meer calorieŽn verbranden. Onze spieren worden dan ook wel de Ďvetoventjesí van ons lichaam genoemd die zorgen voor een snelle stofwisseling. 
 
Maar al te vaak snijden mensen die willen afslanken in de hoeveelheid eiwit die zij consumeren. Dit kan gemakkelijk leiden tot voedingskundige tekorten die de gewichtsbeheersing juist afzwakken en mogelijk zelfs resulteren in gewichtstoename. Men duidt dit, zoals u weet, aan met Ďjo-joŽní of het Ďjo-jo-effectí.
 
Geen calorieŽn meer tellen, maar twee keer per dag een shake maken, aangevuld met een gezonde hoofdmaaltijd met veel groenten. 
Zo krijgt u elke dag voldoende en belangrijke voedingstoffen. 
Uw lichaam komt niets te kort, integendeel.
 
afvallen met herbalife
Afslankfase:
Tijdens de afslankfase vervangt u twee maaltijden door ťťn van de heerlijke shakes. U neemt dus twee shakes per dag en daarnaast eet u ťťn maaltijd 'normaal'. 
Als u op streefgewicht bent, volgt een stabilisatiefase.
Zie Maaltijdplan
 
Stabilisatiefase: 
Na de afslankperiode is het belangrijk dat u uw gewicht behoudt en daarom is er een stabilisatiefase die het jojo-effect voorkomt. U vervangt in deze fase ťťn maaltijd door een shake en eet u twee maaltijden 'normaal'.
 
Tijdens deze fases krijgt u gratis professionele begeleiding, zodat uw doelen zeker worden behaald! Omdat Herbalife voor 100% achter zijn producten staat, geeft Herbalife een 30-dagen-geld-terug garantie.
 
Hieronder twee voorbeelden van een basisprogramma
Blijf in goede conditie met onze fantastische programmaís!

Wij stellen samen met U een individueel programma op, afgestemd op uw behoeften en levensstijl. Het programma kan aangevuld worden met doelgerichte supplementen en tussendoortjes. Onze programmaís gaan samen met voldoende water drinken, groenten en fruit eten, aan beweging doen.

 
Herbalife formule 1 shakes bestellen
 

Het Herbalife Kit Intelligente Voedingprogramma

De kern van Herbalife voor een goed begin.

* Formule 1 - voedingsshake, 2x daags
* Formule 2 - Multivitamine Complex
* Vezels- en kruidentabletten

Het Herbalife QuickStartprogramma
* Formule 1 - voedingsshake, 2x daags
* Formule 2 - Multivitamine Complex
* Formule 3 - Personalised ProteÔne Poeder
* Vezels- en kruidentabletten

 
Formule 1 Voedingsshake
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Het lichaam heeft uitgebalanceerde voeding nodig om optimaal te functioneren. Als u uw gewicht veilig en gemakkelijk wilt beheersen en zelf wilt blijven bepalen hoeveel u weegt, kan Formule 1 u helpen uw doel echt te bereiken. GecreŽerd met behulp van geavanceerde voedingsmiddelen technologie, bevat deze speciaal geformuleerde samenstelling alle belangrijke vitaminen en mineralen, eiwit van sojabonen, koolhydraten en voedingsvezel.
Deze voedingsstoffen worden niet alleen snel door het lichaam opgenomen, maar elke portie van deze uitgebalanceerde voeding is een heerlijke en vullende maaltijd. Helpt u niet alleen overtollige kiloís, maar ook die extra centimeters kwijt te raken. Verkrijgbaar per blik of 1 portie zakjes. Aantal porties per blik : 21 Meer informatie>>
Smaken: Cookies and Cream, Vanille, Tropical Fruit, Chocolade, Cappuccino, Toffee Appel Kaneel of Aardbei.
 
Formule 1 Maaltijdreep
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŽle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd.
 
Formule 2 Multivitaminen Complex
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formule 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht  van Formula 1 EssentiŽle voedingsstoffen en antioxidanten om u elke dag lekker en vitaal te voelen. Helpt om de conditie van botten en het immuunsysteem op peil te houden Versterkt het proces van de gewichtsbeheersing.
 
Vezel- en Kruidentabletten 
Bestellen (Prijs op aanvraag)
De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezel te leveren. Vezel- en Kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen. De aanbevolen 6 tabletten per dag bevatten 3 gram vezels (de hoeveelheid in ťťn portie broccoli). Door voldoende vezels in uw voeding is het lichaam beter in staat om gif- en  afvalstoffen te verwijderen die opgeslagen liggen in vetcellen. Daarnaast helpen vezels een verdere vetopslag te voorkomen. Ook zorgen ze voor een snellere en betere opname van voedingsstoffen.
 
Haver Appelvezel drank 
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Haver Appelvezel Drank is een heerlijke en gemakkelijke manier om dagelijks meer vezels binnen te krijgen. Het is een unieke mix van oplosbare en onoplosbare vezels. Haver Appelvezel Drank bevat zes vezelbronnen: appel, haver, mais, citrus, witlof en soja. Elke portie bevat 5g vezel en 15 calorieŽn. IngrediŽnten: Havervezel, maisdextrine, appelvezelpoeder, citrusvezel, sojavezel, inuline, zuurteregelaar (citroenzuur), aroma, verdikkingsmiddel (acacia gom / xantaangom), maltodextrine, zoetstof (sucralose), antiklontermiddel (siliciumdioxide). Gebruik: Meng 1 maatlepel (7,1 g) met 150ml water of voeg een lepel toe aan uw favoriete shakemix en geniet!
 
ProteÔne Drankmix
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
ProteÔne Drankmix is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijkse proteÔne inname te verhogen. ProteÔne staat bekend als de bouwsteen van het leven. Het is essentieel voor de goede functie van de cellen en voor de groei en het herstel van het weefsel. Ons lichaam kan proteÔne niet opslaan, dus is het van belang dat we dagelijks genoeg proteÔne eten. Gebruik:
- Mix twee eetlepels (28g) ProteÔne Drankmix poeder met 250ml koud water om te drinken als tussendoortje.
- Wanneer het met uw favoriete shake gemaakt wordt, kunt u simpelweg een eetlepel (14g) toevoegen aan twee lepels van uw Formula 1 shake met 250ml koud water.
 
Formule 3 - Personalised Protein Poeder
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag)
ProteÔne is een essentieel onderdeel van iedere lichaamscel. Het lichaam heeft dagelijks de juiste hoeveelheid proteÔne nodig om sterk en gezond te blijven. ProteÔne, en met name de eiwitbouwstenen die men aminozuren noemt, is een onmisbaar bestanddeel voor nagenoeg elke lichaamscel. De cellen van het immuunsysteem, de huid, het haar en de spieren zijn allemaal voor een goed functioneren en gezonde groei afhankelijk van eiwitten. Maar al te vaak beperken mensen die willen afslanken de hoeveelheid eiwit die zij consumeren. Dit kan leiden tot tekorten die niet alleen schadelijk zijn voor de gezondheid, maar kunnen ook verstoring van het voedingskundig evenwicht veroorzaken die het proces van de gewichtsbeheersing juist vertragen en zelfs leiden tot aankomen in plaats van afvallen. Dit noemt men het jo-jo effect. Om uit die vicieuze jo-jo cirkel te komen, dient u uw lichaam de juiste balans van voedingsstoffen toe te dienen, waarvan eiwit de belangrijkste is.
 
OPTIMALISEER UW PROGRAMMA MET AFSLANKVERSNELLERS
 
Thermojetics instant kruidendrank
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Bevat groene thee, een sterke antioxidant, alsook andere positieve plantaardige stoffen die de vitaliteit verhogen en een energiek gevoel geven. Helpt uw verbranding te stimuleren. Deze kruidendrank kan warm of koud gedronken worden. Het geeft snel energie als u een dip heeft, vermindert de 'lekkere trek' en verhoogt de vetverbranding, waardoor u sneller afslankt. Sporters kunnen deze drank als isotone sportdrank gebruiken. 
Zo worden mineralen aangevuld en het uithoudingsvermogen vergroot. Meng een half theelepeltje in een glas warm of koud water en drink daar verspreid over de dag 3 a 4 kopjes van. Of doe 3 theelepeltjes op 1 1/2 liter water als isotone sportdrank. Een kopje bevat slechts 5 (naturel) of 6 calorieŽn (fruitsmaken). Verkrijgbaar in 4 smaken: Original, Framboos, Perzik en Citroen.

 
Cell Nutrition
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Cell Nutrition is een mix van essentiŽle voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld om uw lichaam te ondersteunen bij de productie van energie. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen. Cell Nutrition bevat drie belangrijke, zeldzame planten: chlorella, cordyceps en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze het lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als u dagelijks Cell Nutrition gebruikt, kunt u ervoor helpen zorgen dat de energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en dat de essentiŽle voedingsstoffen optimaal benut worden.

Sommige voedingsstoffen komen meer dan voldoende voor in het gemiddelde dieet, andere komen te weinig voor of worden moeilijk opgenomen door het lichaam. Cell Nutrition biedt u een extra hoeveelheid van de speciale voedingsstoffen die de energieproductie van het lichaam ondersteunen en uw lichaam helpen efficiŽnter te presteren. Dit supplement is daarom voor bijna iedereen geschikt, en vooral voor mensen die bezig zijn hun calorie-inname te verminderen.

 
Thermo Complete
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Thermo Completeô is een revolutionair kruidensupplement dat speciaal ontwikkeld is om het proces van de gewichtsbeheersing te versterken. Het combineert een krachtige mix van met zorg geselecteerde kruiden. U bent beter opgewassen tegen de dagelijkse opgaven die met afslanken en gewichtsbeheersen samenhangen zoals snoepen, honger, flauwte, enz.
Ook het meest perfecte gewichtbeheersingsplan, waarin sprake is van optimale voeding en regelmatige lichaamsbeweging, kan niet voorkomen dat u zich soms slap voelt. Zelfs voor de meest toegewijde deelnemer die vastbesloten is zijn of haar gewicht onder controle te krijgen, kan het buitengewoon lastig zijn om de dag door te komen zonder toe te geven aan de neiging tot snoepen of iets te doen tegen een knagend hongergevoel. Tijdens een gewichtbeheersingsmethode met een verlaagde calorieŽnconsumptie, is het uitermate belangrijk om ervoor te zorgen dat u voldoende essentiŽle voedingsstoffen binnenkrijgt, zodat uw lichaam sterk en gezond blijft. 

Alle Herbalife producten die de gewichtsbeheersing ondersteunen zijn zo samengesteld dat zij onderling samenwerken Ė in elk ervan zit een reeks extra voedingsstoffen waarvan is vastgesteld dat zij bepalend zijn voor het welzijn.

 
Thermojetics Geel
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om Ďs avonds te gebruiken. Het helpt uw lichaam bij de natuurlijke afstelling van de glucosebalans. Bovendien draagt het bij tot het veranderen van uw eetgewoonten, een essentieel onderdeel van elk gewichtsbeheersingsprogramma. Vermindert de zin om te snoepen en tempert ook het hongergevoel. Bovendien zorgt Thermojetics Geel voor sterke tanden, beenderen en botten door het bevatten van calcium en helpt bovendien bij het verkrijgen van een regelmatige vetverbranding, zelfs ook tijdens het slapen.
 

Proteinereep tussendoortje

Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag)

Een smakelijke manier om weer energie op te doen en dan ook nog voedingskundig totaal in balans te zijn. en lekker, gezond en verantwoord tussendoortje! Denkt u hierbij ook aan uw kinderen; gezonder snoep is er niet! Verkrijgbaar in de smaken: vanille-amandel, chocolade-pinda en citroen.

 
Gourmet Tomatensoep (doos met 21 porties) tussendoortje
Bestellen (Prijs op aanvraag)
Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŽrs. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel proteÔne als in gewone tomatensoep en is rijk aan proteÔne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden.
 
Voor meer informatie over Herbalife,Ö
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
 
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008  - 2015   |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |