Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
BMI CALCULATOR
 
De BMI-Calculator  (BMI staat voor 'Body Mass Index' oftewel 'Lichaam Gewicht Index' (LGI)) berekent de verhouding tussen de opgegeven lengte en het gewicht. Met de BMI kun je inschatten hoe iemands gezondheid is in relatie tot zijn/haar gewicht. De BMI is natuurlijk afhankelijk van de persoon, een bodybuilder bijvoorbeeld kan vrij zwaar zijn in verhouding tot zijn/haar lengte, maar dat is in dat geval juist goed omdat bodybuilders werken aan de hoeveelheid spiermassa en dus in verhouding zwaarder zijn. 

Hoe reken je de BMI uit?
De BMI wordt berekend door het gewicht in kilogram te delen door het kwadraat van de lengte in meter (kg/m²). 

 
 
Wanneer ben je te zwaar. Bereken uw BMI ! Stel de lengte en gewichtsmeter hierboven in!
 

Kleiner dan 18,5 Ondergewicht
Je hebt kans op lichamelijke klachten. Probeer je gewicht iets te verhogen door wat extra te eten. Maar prop je niet vol met snoep en snacks.
18,5 - 25 Normaal gewicht
Je hoeft niet aan te komen of af te vallen voor je gezondheid. Toch is het verstandig om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Te veel eten is nooit gezond.
25 - 30 Overgewicht
Als je een paar kilo afvalt, zul je je wellicht prettiger voelen, maar voor je gezondheid is het nog niet echt noodzakelijk om af te vallen. Je kunt ook besluiten om je gewicht te laten zoals het nu is.
30 - 40 Ernstig overgewicht (obesitas)
Probeer het overtollige gewicht kwijt te raken door goed op je voeding te letten en regelmatig te bewegen. Je kunt speciale dieetproducten gebruiken of je laten adviseren door een diëtist. Met behulp van de producten van Herbalife kunt u snel en blijvend een normaal gewicht bereiken, neem contact met mij op voor een vrijblijvend advies.
Groter dan 40 Zeer ernstig overgewicht (morbide obesitas)
Je gewicht vormt een bedreiging voor je gezondheid: de kans op aandoeningen als hart- en vaatziekten, diabetes en hoge bloeddruk neemt toe en je gewrichten worden te zwaar belast. Probeer (met professionele hulp) gewicht te verliezen. Met behulp van de producten van Herbalife kunt u een blijvend normaal gewicht bereiken, neem contact met mij op voor een vrijblijvend advies.
 
Voor meer informatie,
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen door dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
 
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

Copyright  2008  - 2015   |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |