Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
GEZONDHEIDS TIPS
 

Door de aanwijzingen en adviezen van uw welzijnscoach op te volgen is succes gegarandeerd. Hieronder staan allerlei tips om u te helpen uw doelstelling te realiseren. Heeft u vragen, aarzel dan niet om ons op elk gewenst moment te bellen. Advies & begeleiding!

Zo maakt u een lekkere shake

Het is belangrijk dat u uw shake met zorg bereidt. Hoe aantrekkelijker en lekkerder uw shake, des te meer plezier beleeft u aan het programma en des te gemakkelijker is het vol te houden. Probeer de shake recepten die op deze website vermeld staan, maar ga ook zelf experimenteren ! Doe twee volle eetlepels (min. 26 gram) poeder in een kwart liter (250ml), sojamelk, ongezoet fruitsap, halfvolle of magere melk, of een andere vetarme vloeistof. Voeg, indien nodig, er uw persoonlijke hoeveelheid proteïne aan toe. Vervolgens goed mengen, shaken of mixen. Voeg voor de variatie eens ijsblokjes en een paar verse aardbeitjes of plakjes banaan toe ! Probeer onze recepten !
Zorg voor een afwisseling van smaken ! Zo vermijd je eentonigheid. Drink de shake op een rustig tempo.
 
Water drinken

Het is heel belangrijk dat u minstens 2 liter water per dag drinkt. De Thermojetics kruidendrank mag u hierbij meetellen. Uw vochthuishouding speelt een belangrijke rol bij het afslanken en voor heel veel lichaamsfuncties. Tevens zorgt het voor een goede afvoer van allerlei giftige stoffen uit uw lichaam. Wist u dat uw lichaam voor ongeveer 70 % uit vocht bestaat ! Goed dus om dit dagelijks te verversen ! Om te weten of u per dag voldoende water drinkt, helpt het als u gebruik maakt van een fles. Zodra deze leeg is, vult u hem weer. Drink een half uur voor iedere maaltijd een groot glas water. Dit helpt om een verzadigd gevoel te krijgen. Vermijd zoveel mogelijk caloriearme dranken met kunstmatige zoetstoffen en drink minder koffie en frisdranken. Beperk alcohol tot een minimum !
 
Stel haalbare doelen

Houd uw doelstelling op een haalbaar niveau. Realistische doelen houden u gemotiveerd. U zult meer genieten van uw vooruitgang. Maak voordat u begint een voor-foto en prik een datum voor het maken van een na-foto. Zo’n planning zorgt dat u meer naar uw volgende stap toeleeft. Zorg dat u ook voor uzelf een beloning in het vooruitzicht stelt wanneer u uw doelstelling behaalt. Het is een fijn gevoel om een bekroning te hebben om voor te werken.
 
Neem een positieve houding aan

Denk positief. U kunt en u zult uw doel halen ! Stel uzelf, terwijl u eet, voor hoe u er straks, wanneer u uw streefgewicht heeft bereikt, uit zult zien ! Verdiep u in uw spijsvertering. Bedenk hoe uw lichaam uw voedsel verbrandt en niet opslaat als vet. Spanningen verspillen vitale voedingsstoffen; probeer ze dan ook zo veel mogelijk te vermijden !
 
Neem tijd voor rust en ontspanning

Probeer evenwicht te vinden tussen werk en vrije tijd. De mogelijkheid om te ontspannen en te herstellen na een inspannende dag is van groot belang voor een gezonde levensstijl en voor het succes van het programma.
Zorg ook dat u minimaal 6 tot 8 uur nachtrust geniet om zo uw lichaam de tijd te gunnen die nodig is voor het celvernieuwings- en herstelproces !
 
Zorg voor lichaamsbeweging

Regelmatige lichaamsbeweging helpt uw spieren soepel te houden en bevordert een goede bloedcirculatie. Uw spieren zijn eigenlijk net "oventjes"; ze verbranden energie als ze worden gebruikt ! Probeer elke dag 30 minuten aan een vorm van beweging te doen. Denk hierbij aan een stevige wandeling, fietsen, zwemmen etc. Ook kunt u "bewegen", terwijl u achter de computer zit of TV kijkt. Span en ontspan hierbij steeds de spieren van uw benen, billen, dijen en buik. Gebruik ook de trap. Ren een paar keer per dag drie of vier keer extra de trap op en af ! Het beoefenen van een sport zorgt niet alleen voor meer lichaamsbeweging, maar ook voor ontspanning !
 
Eet meer

• Vers fruit en verse groenten, etc.
• Vis, gevogelte en wit vlees
• Volkerenproducten
• Ongezoete producten
 
Eet minder

• Zuivelproducten (kaas, melk, vla, pudding, toetjes en slagroom)
• Bewerkt en gerookt vlees
• Kant- en klaarmaaltijden en instant producten
• Voedsel met veel vet en suiker
• Zout
 
Geen resultaat

• Gebruikt u voldoende Formule 1 poeder ? In elke shake 2 flinke eetlepels (26 gram).
• Drinkt u voldoende water? Drink minimaal 2 liter water per dag.
• Hoe zag het eetpatroon VOOR Herbalife eruit ? Indien u in het verleden vaak heeft gelijnd, heeft uw lichaam eerst een tijdje nodig uw tekorten aan te vullen en aan te sterken. Het is zelfs mogelijk dat u in het begin iets in gewicht aankomt.
• Hoe is uw stoelgang? Uw darmwerking is bepalend voor de mate waarin u kunt afslanken.  Heeft u een slechte darmwerking, dan kunt u beter eerst hier aan werken.
• Eet u tussendoortjes? Het eten van tussendoortjes houdt de verbranding op gang. Hierdoor zal het afslanken beter gaan. Eet 2 gezonde tussendoortjes per dag.
• Gebruikt u medicijnen? Bepaalde medicijnen kunnen het afslanken beïnvloeden.
 
Voor meer informatie,…
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008 - 2015   |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |