Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MAALTIJDPLAN
 
Hoe maak ik een shake?
 
Stap 1
Voeg 250 ml halfvolle melk / sojamelk of ongezoet fruitsap toe.
 
Stap 2
Neem twee eetlepels van de Formule 1 voedingsshake. Voeg, indien van toepassing, de nodige proteïne toe!
 
Stap 3

Shake! Gebruik een staafmixer of blender ( indien u er fruit aan toevoegt ) Of gebruik de shakebeker die goed afgesloten is. En daarna, ga rustig zitten, neem er de tijd voor en geniet !

Zo maakt u de perfecte shake: het is erg belangrijk dat u de shake op de juiste manier klaarmaakt. Gebruik zoveel mogelijk vetarme, vetvrije of ‘light’ producten. Maak uw shake zo lekker mogelijk, dan geniet u meer van uw gezonde nieuwe lifestyle. U kunt de shake wel gedeeltelijk met water aanlengen maar alleen in water raden wij af. Hij behoudt dan zijn voedingswaarde.

Vergeet niet 1 ½ tot 2 liter water per dag te drinken om o.a. het lichaam de kans te geven de afvalstoffen af te voeren!

 
Voorbeeld van een dagelijks maaltijdplan:
 

Ontbijt:

Begin de dag met een heerlijke shake, maak uw keuze uit zes lekkere smaken. Maak hem op maat met fruit en vergeet ook uw essentiële vitaminen. mineralen en vezels niet. Drink een groot glas water voor en na de maaltijd, eventueel één met Thermojetics Kruidendrank.

 
Halverwege de ochtend:
 
Kies 1 lekker tussendoortje!  Een heerlijke proteïne reep. Denkt u ook aan fruit en rauwkost! Drink een groot glas water!
 
Lunch:
 

Maak nog zo'n lekkere romige shake. Voor resultaten op lange termijn, vergeet ook niet aan uw voedingssupplementen te denken en maak uw shake op maat, net als bij het ontbijt. Drink een groot glas water voor en na de maaltijd, eventueel één met Thermojetics Kruidendrank.

 
Halverwege de middag:
 
Kies 1 lekker tussendoortje!  Een heerlijke proteïne reep of een kopje gourmet tomatensoep. Denkt u ook aan fruit en rauwkost! Drink een groot glas water!
 
Avondmaaltijd:

 

Geniet van uw avondmaaltijd en kies voor vetarme voedingsmiddelen zoals vlees, kip, vis, kalkoen, ei of tofu die rijk aan proteïne zijn, en denk vooral aan kleurrijke groenten. Drink een groot glas water voor en na de maaltijd!

Geef uw bord kleur. Het samenstellen van een kleurrijke maaltijd.

Kleurrijke vruchten en groenten vormen de basis van ons dagelijks menu. 
Rijk aan vitaminen en mineralen, zij helpen uw lichaam in goede conditie te houden. Herbalife maakt het u gemakkelijk om de “juiste” vruchten en groenten te kiezen voor uw maaltijdplan. Voor dat doel hebben we ze ingedeeld in zeven unieke kleurgroepen. Elke groep levert u zeer belangrijke, maar verschillende plantaardige voedingsstoffen, die ons lichaam beter laten functioneren. Eet producten uit alle kleurgroepen zodat u van alle voordelen profiteert.

Alleen maar meer fruit en groenten eten is niet genoeg: het moeten ook de “juiste”vruchten en groenten zijn. Zetmeelrijke groenten, zoals erwten of linzen ( 200 tot 250 calorieën per kop ) zijn gezond, maar bevatten meer calorieën dan groene groenten. 

Als u meer wilt eten om uw honger te stillen, kies dan voor groene groenten. 
Zo zijn spinazie en asperges een betere keus dan maïs en erwtjes. 250g spinazie aangevuld met 100g tomatensaus bevatten slechts ongeveer 90 calorieën, maar u krijgt er wel de voedingsstoffen van twee kleurgroepen van.

 
 

Doe ook dagelijks 20 à 30min. aan beweging! Dit voor een betere bloeddoorstroming, soepele gewrichten…..en ontspanning.

 
Voor meer informatie over Herbalife,…
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Wellness Coach Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008 - 2015    |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |