Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
ENERGIE EN VITALITEIT

Last van een middagdip? Altijd druk in de weer? Stress?

 

Soms heeft u behoefte aan een steuntje in de rug. Deze producten helpen om uw stemming te verbeteren, zodat u zich verfrist en fitter voelt. Als u altijd druk bezig bent dan moet u ervoor zorgen dat u uw lichaam alle voedingsstoffen geeft dat het nodig heeft. Deze Herbalife producten bieden de basis voor een gezonde balans en bieden uw actieve levensstijl ondersteuning. Door uw drukke levensstijl heeft u wellicht geen tijd en zin om uitgebalanceerde maaltijden te bereiden.

Deze voedingssupplementen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat u in goede gezondheid blijft en uw lichaam alle essentiŽle voedingsstoffen en vitaminen krijgt. Als u gezond bent heeft u meer energie en bent u beter bestand tegen de dagelijkse uitdagingen.

Een voorwaarde voor een verantwoorde en veilige manier om uw lichaam te helpen in de juiste conditie te komen en te blijven. U kunt onze voedingsproducten los gebruiken, of ze samen gebruiken met uw persoonlijke programma voor gewichtbeheersing.

Wat u ook nodig heeft, Herbalife heeft de oplossing.
 
Formule1 shake

Samengesteld met 9 gram hoogwaardige soja-proteÔne (19 ŗ 21 g totale eiwitten indien uw halfvolle melk gebruikt voor de shake). Formule 1 kan u helpen uw gewichtsdoelstelling te realiseren. Bevat vitaminen en mineralen, waaronder de antioxidant vitaminen C en E. Bovendien levert het alle essentiŽle aminozuren die uw lichaam nodig heeft om uw welzijn op peil te houden. Verkrijgbaar in zes heerlijke smaken: Cookies and Cream, Tropical fruit, Vanille, Chocolade, Aardbei, Toffee Appel Kaneel, Cappuccino en Vrij Van Gluten en Lactose. Bus of 1 portie zakjes.  Meer informatie>>
 
Formule 1 Maaltijdreep
Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŽle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd.
 

Formule 2 Multivitamine Complex

Klik hier voor een vergroting
Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formule 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht  van Formula 1 EssentiŽle voedingsstoffen en antioxidanten om u elke dag lekker en vitaal te voelen. Helpt om de conditie van botten en het immuunsysteem op peil te houden Versterkt het proces van de gewichtsbeheersing.
 
Vezel- en Kruidentabletten 
Klik hier voor een vergroting
De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezel te leveren. Vezel- en Kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen. De aanbevolen 6 tabletten per dag bevatten 3 gram vezels (de hoeveelheid in ťťn portie broccoli). Door voldoende vezels in uw voeding is het lichaam beter in staat om gif- en  afvalstoffen te verwijderen die opgeslagen liggen in vetcellen. Daarnaast helpen vezels een verdere vetopslag te voorkomen. Ook zorgen ze voor een snellere en betere opname van voedingsstoffen.
 
Cell Nutrition
Klik hier voor een vergroting

Cell Nutrition is een mix van essentiŽle voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld om uw lichaam te ondersteunen bij de productie van energie. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen. Cell Nutrition bevat drie belangrijke, zeldzame planten: chlorella, cordyceps en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze het lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als u dagelijks Cell Nutrition gebruikt, kunt u ervoor helpen zorgen dat de energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en dat de essentiŽle voedingsstoffen optimaal benut worden.

Sommige voedingsstoffen komen meer dan voldoende voor in het gemiddelde dieet, andere komen te weinig voor of worden moeilijk opgenomen door het lichaam. Cell Nutrition biedt u een extra hoeveelheid van de speciale voedingsstoffen die de energieproductie van het lichaam ondersteunen en uw lichaam helpen efficiŽnter te presteren. Dit supplement is daarom voor bijna iedereen geschikt, en vooral voor mensen die bezig zijn hun calorie-inname te verminderen.

 
Thermojetics instant kruiden drank  50gram
Klik hier voor een vergroting
Deze kruidendrank kan warm of koud gedronken worden. Het geeft snel energie als u een dip heeft, vermindert de 'lekkere trek' en verhoogt de vetverbranding, waardoor u sneller afslankt. Sporters kunnen deze drank als isotone sportdrank gebruiken. Zo worden mineralen aangevuld en het uithoudingsvermogen vergroot. Meng een (half) theelepeltje in een glas warm of koud water en drink daar verspreid over de dag 3 a 4 kopjes van. Of doe 3 theelepeltjes op 1 1/2 liter water als isotone sportdrank, best de smaak ď Original ď. Een kopje bevat slechts 5 (naturel) of 6 calorieŽn (fruitsmaken). Verkrijgbaar in 4 smaken: Original, Framboos, Perzik en Citroen. Thermojetics instant kruiden drank  100gram. Net zoals de 50gram, maar enkel in de smaak ď OriginalĒ.
 
Thermo Complete
Klik hier voor een vergroting
Thermo Completeô is een revolutionair kruidensupplement dat speciaal ontwikkeld is om het proces van de gewichtsbeheersing te versterken. Het combineert een krachtige mix van met zorg geselecteerde kruiden. U bent beter opgewassen tegen de dagelijkse opgaven die met afslanken en gewichtsbeheersen samenhangen zoals snoepen, honger, flauwte, enz. Ook het meest perfecte gewichtbeheersingsplan, waarin sprake is van optimale voeding en regelmatige lichaamsbeweging, kan niet voorkomen dat u zich soms slap voelt. Zelfs voor de meest toegewijde deelnemer die vastbesloten is zijn of haar gewicht onder controle te krijgen, kan het buitengewoon lastig zijn om de dag door te komen zonder toe te geven aan de neiging tot snoepen of iets te doen tegen een knagend hongergevoel. Tijdens een gewichtbeheersingsmethode met een verlaagde calorieŽnconsumptie, is het uitermate belangrijk om ervoor te zorgen dat u voldoende essentiŽle voedingsstoffen binnenkrijgt, zodat uw lichaam sterk en gezond blijft. Alle Herbalife producten die de gewichtsbeheersing ondersteunen zijn zo samengesteld dat zij onderling samenwerken Ė in elk ervan zit een reeks extra voedingsstoffen waarvan is vastgesteld dat zij bepalend zijn voor het welzijn.
 
NRG
Klik hier voor een vergroting
Deze tablet bevat natuurlijke rauwe guarana. Guarana is en mildere vorm van cafeÔne en minder belastend voor de spijsvertering. Het geeft extra energie en verdeelt de energie gelijkmatig en nog belangrijker voor sporters: het verwijdt de luchtwegen. Daarbij versnelt het de afbraak van melkzuur wat resulteert in een kortere herstelperiode. NRG werkt ook stress verlagend. De Guarana is een klimheester in de oerwouden van Zuid-Amerika. Hij wordt al eeuwenlang door de Indianen van het Amazonegebied gebruikt vanwege zijn verkwikkende en stimulerende kwaliteiten. In het moderne BraziliŽ wordt Guarana toegevoegd aan frisdrank om het wonderlijke gevoel van natuurlijke energie dat het geeft.
 
H3O Proô isotone sportdrank

H3O Proô isotone sportdrank is een innovatieve isotone drank, ontwikkeld in samenwerking met sportvoedingsexperts. Omdat er veel van het menselijke lichaam wordt verwacht tijdens het sporten is het essentieel dat het lichaam krijgt wat het nodig heeft: H3O Proô Meer informatie >>

 
LiftOff 
Klik hier voor een vergroting

LiftOff is een letterlijk bruisende energiedrank die lichaam en geest een nieuw soort energie geeft. Dankzij een unieke mix van hoogwaardige en energierijke ingrediŽnten is LiftOff een voedingssupplement dat meer doet dan alleen vermoeidheid bestrijden. Het versterkt ook het concentratievermogen. Het maakt de geest helder en laat hem beter functioneren. Wat weer leidt tot snel en accuraat denken. Meer informatie>>

 
Herbalifeline 
Klik hier voor een vergroting
Voedingssupplement met Omega-3 vetzuren van hoge kwaliteit DHA en EPA.
Vroeger slikten we gewoon een capsule levertraan om gezond te blijven. Maar tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende. Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te ontkennen. Herbalifeline stelt u in staat om toch te profiteren van de rijkdom die de zee biedt; het houdt uw spieren soepel en is goed voor hart en bloedvaten. Deze belangrijke capsule bevat een heel scala van diepzeevis-oliŽn, geselecteerde kruiden en voedingsstoffen om o.a. uw hartfunctie te ondersteunen, betere concentratie, tegen spierontsteking, soepele gewrichtenÖ
 
Tang Kuei
Klik hier voor een vergroting
Tang Kuei Vrouwelijk evenwicht, bevordert de spierontspanning. Vrouwen van vruchtbare leeftijd kunnen lichamelijke hinder ondervinden van de veranderingen binnen hun hormonale huishouding. De zachte eigenschappen van Tang Kuei stimuleren het lichaam om een natuurlijk evenwicht te hervinden. Vrouwen zijn al eeuwenlang bekend met de eigenschappen van Tang Kuei. De tabletten bieden ontspanning en verlichting aan gespannen spieren na zware lichamelijke inspanning. 60 tabletten.
Meer informatie>>
 
Schizandra Plus

Ondersteuning van antioxidanten kan bijdragen aan de bescherming van de cellen tegen schade door vrije radicalen die veroorzaakt worden door vervuiling, stress en vermoeidheid. Bevat de Schizandra bes, die kan helpen bij het verbeteren van uw lichamelijke prestaties en kan bijdragen aan de lichamelijke gesteldheid. Rijk aan antioxidantvitaminen C en E evenals bŤtacaroteen en selenium, welke allen samenwerken ter ondersteuning van het immuunsysteem.

 
RoseGuard Anti Oxidant op basis van Rozemarijnextract 
Klik hier voor een vergroting
RoseGuard is een antioxidant op kruidenbasis. Het bevat rozemarijnextract, vermengd met een combinatie van kruiden en antioxiderende vitamines C, E en BŤtacaroteen. Antioxidanten beschermen ons cellen en weefsel tegen vrije radicalen. Het is normaal dat tijdens het spijsverteringsproces vrije radicalen worden geproduceerd (afvalstoffen). Een teveel aan vrije radicalen kan gezonde cellen beschadigen. Het lichaam zet een natuurlijk afweersysteem in om deze vrije radicalen uit te schakelen: dat zijn de antioxidanten. RoseGuard heeft hierop een neutraliserende en preventieve werking en werkt op het immuunsysteem en kan zo antiverouderend zijn.
 
Prelox Blue
Klik hier voor een vergroting
Preloxģ Blue, helpt de mannelijke vitaliteit te verhogen. Zowel voor jonge als voor oudere mannen, kan de druk van het moderne leven de vitaliteit en de prestaties verminderen. Preloxģ Blue is speciaal ontwikkeld om mannen te helpen de gevolgen van een gestrest leven de baas te worden! 
Meer informatie>>
 
Voor meer informatie over onze producten,Ö
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008  - 2015   |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |