Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PRELOX BLUE
Prelox® Blue - Extra vitaliteit voor mannen.
 
Mannen van alle leeftijden komen in aanmerking voor Prelox® Blue: Prelox® Blue is een afgeleid kruidensupplement. Het bevat uitsluitend erkende ingrediënten die al tal van jaren hun nut bewezen hebben.
 
De druk die het tegenwoordige leven op de man legt en het verouderingsproces, zijn beide debet aan het teruglopen van de mannelijke vitaliteit. Miljoenen mannen over de gehele wereld moeten overdag hard werken en voelen zich daardoor tegen de avond moe en lusteloos. Dit revolutionaire product heeft resultaat dankzij zeer krachtige antioxidant ondersteuning. Uiteindelijk kan Prelox® Blue u helpen de gevolgen van een gestreste en krachtenverslindende manier van leven de baas te worden en de typisch mannelijke vitaliteit te herstellen.
 

Hoe lang mag ik dit supplement gebruiken? Wij adviseren u gedurende de eerste veertien dagen tweemaal per dag twee tabletten in te nemen. Daarna mag dit tweemaal per dag een of twee tabletten zijn. U mag dit product zonder bezwaar langdurig blijven gebruiken.

Zijn er contra-indicaties? Net als het voor andere producten geldt: als u te maken heeft met ernstig verhoogde bloeddruk of een hart- of vaatziekte, is het raadzaam eerst de huisarts te raadplegen.

 

Prelox® Blue bevat een gepatenteerde mix van L-arginine, pycnogenol en asparaginezuur, waaraan verder vitamine E is toegevoegd.

- L-arginine is een aminozuur dat veel voorkomt in voedsel, zoals chocolade, gelatine, noten en graanproducten. Het vormt naar men aanneemt in het lichaam nitraatoxide, een stof die een belangrijke rol speelt in het vaatstelsel. Deze speelt volgens deskundigen ook een rol in diverse biologische processen.

- Pycnogenol is een gepatenteerde superantioxidant waarvan men uit de praktijk weet dat hij ook op de lange termijn volstrekt veilig is. Er is meer dan 30 jaar onderzoek aan gewijd. Pycnogenol wordt gedestilleerd uit de stam van de aan de Franse kust groeiende pijnboom.

- Asparaginezuur is van vitaal belang voor het uithoudingsvermogen, de hersenactiviteit en het welzijn van het zenuwstelsel. Het komt veel voor in voedingsstoffen als een prominent aanwezig aminozuur. Het heeft een sleutelrol in de stofwisseling en zorgt voor de vorming van andere aminozuren en biochemische stoffen binnen de cyclus van het salpeterzuur, waaronder ook L-arginine valt.

 
Ervaringen met Prelox Blue:
Mijn naam is Danny van de Walle en sinds m'n twaalfde levensjaar actief atletiek liefhebber. Momenteel zijn dat wedstrijden vanaf 15 km tot volledige marathon. Bij het introduceren van PRELOX BLUE was mij duidelijk dat ook dit een supplement was welke ik heel goed kon gebruiken. Prelox Blue bevat namelijk asparaginezuur en is van vitaal belang voor het uithoudingsvermogen. Na een aantal weken was er al resultaat merkbaar, in de wedstrijden voelde ik dat de energie bleef komen. Op het einde van vorig seizoen verpulverde ik mijn beste tijd op de halve marathon met maar liefst 4 minuten, Deze staat nu op 1u15'20". Ook op de marathon presteer ik dit seizoen stukken beter. Momenteel loop ik de wedstrijd in 2u48'20".
 
Geert Wels uit België. Toen Prelox Blue een tijd geleden in België op de markt kwam; wilde ik het - zoals gewoonlijk - eerst even op mezelf uittesten, om te weten waarover te spreken. Op zich had ik echt wel het gevoel dat ik me 100% in orde voelde, dus was ik benieuwd of het ook voor een 'ervaren Herbalife-gebruiker' nog verschil zou maken. En of het verschil maakte: een schitterende toevoeging aan ons huidig gamma! Voorheen had ik het gevoel van 'goed te draaien', maar toch wel op de grens. Na enkele dagen Prelox Blue had ik precies het gevoel alsof er 100PK was bijgekomen! En dat voelt heerlijk: te weten dat je, als het nodig is, nog lekker extra gas kan bijgeven zonder moeite. En ondertussen heb ik geleerd dat het ook helpt om op een gezonde manier extra te presteren, want ook als antioxidant is het een kanjer van een meerwaarde.
 
Voor meer informatie over Prelox Blue,…
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.  
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008  - 2015   |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer