Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
PRIVACY
 

E-mailadressen van bezoekers van onze site worden niet vrijgegeven aan derden anders dan aan Euregiovital. Niet in individuele gevallen en niet in een verzamellijst.

 

Als u informatie geeft op deze website, verbindt u zich ertoe om accurate, actuele en volledige informatie over uzelf te geven en u verbindt zich ertoe om de desbetreffende informatie up-to-date te houden.

Uw Welzijn respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Euregiovital zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. 

Als u een bestelling plaatst, hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden. 

 

Auteursrechten

De website en het overige Aanbod en de software die in combinatie met de website en het overige aanbod worden gebruikt, bevatten informatie die auteursrechtelijk is beschermd, die wettig is gedeponeerd (handelsmerken, dienstmerken) en waarop wetten op de handelsgeheimen en octrooien en/of andere eigendomsrechten en wetten van toepassing zijn (hierna samen “Wetten op het intellectuele eigendom” genoemd). Voorts wordt de Inhoud van de website of het overig aanbod of de inhoud van reclame van sponsors, of de informatie die u via de website of het overige Aanbod wordt gepresenteerd, of de informatie die u door adverteerders wordt gepresenteerd, beschermd door Wetten op het intellectuele eigendom. U verbindt zich ertoe om geen afgeleide producten op basis van de website en het overige Aanbod te wijzigen, te verhuren, te leasen, uit te lenen, te verkopen of te distribueren, geheel noch gedeeltelijk, tenzij hiervoor door ons schriftelijk toestemming is verleend.

 

Met personen die hun telefoonnummer(s) online doorgeven wordt uitsluitend telefonisch contact opgenomen omtrent online geplaatste orders, persoonlijke begeleiding of, bij hoge uitzondering, wanneer dit noodzakelijk is teneinde een goed advies te kunnen verstrekken. 

 

Wanneer u vindt dat deze site de hier geformuleerde privacy policy niet hanteert, kunt u contact opnemen door gebruik te maken van onderstaand adres of het telefoonnummer.

 
Voor meer informatie,…
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008 - 2015  |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |