Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SCHIZANDRA PLUS
 
Kruiden, Vitamine (A, E, B6 en C), Seleen en Aminozuur Complex in tabletvorm Schizandra Plus is een anti-oxidantenformule met essentiŽle nutriŽnten die een synergetisch effect hebben. Het basisingrediŽnt, de Schizandra-bes, is een sterke plant die rijk is aan voedingstoffen en al eeuwenlang populair bij Chinese en Aziatische plantenkenners. Dit product is zo bewerkt om de schadelijke vrije radicalen helpen te neutraliseren.
 
Probeert u zoveel mogelijk op een dag te doen?
Als u vindt dat u het te druk heeft en niet eens meer de tijd heeft om uw ‘accu weer op te laden’, bestaat de kans dat uw energiereserves en lichaamsnutriŽnten opraken, waardoor u een aanval zou kunnen krijgen. Schizandra Plus komt het lichaam te hulp met speciale nutriŽnten die het lichaam nodig heeft.
 
Hoeveel van de onderstaande factoren kunnen volgens u uw dagelijks leven beÔnvloeden?
Vervuilende stoffen in het drinkwater, de toxische pesticiden en fungiciden waarmee de fruit- en groentenoogst bespoten is, de schadelijke luchtemissies van de industrie, de uitlaatgassen van voertuigen, de airco’s op kantoor, elektromagnetische vervuiling, te sterke zonnestralen. Elk van deze factoren kan een cumulatief schadelijk effect hebben doordat deze vrije radicalen produceren. Schizandra Plus kan ondersteunen met een anti-oxidanteneffect.
 
Waarom zou u Schizandra Plus moeten gebruiken?
De zorgvuldig gedoseerde ingrediŽnten helpen het lichaam een interne bescherming op te bouwen tegen de gevolgen van een actieve levenstijl. Als u elke dag Schizandra Plus neemt, hebben de anti-oxidanten een weldadig effect op het lichaam in de strijd tegen de interne en externe ‘vijand’.
 
Eigenschappen van de belangrijkste ingrediŽnten:
 

• De gekleurde bessen van de Schizandra-plant worden door Chinese plantenkenners al eeuwenlang hoog aangeslagen en worden nu in het Westen eveneens gewaardeerd omdat ze een positief effect op het lichaam hebben als ‘adaptogeen’, een stof die het lichaam helpt zich aan de omgeving aan te passen. De Schizandraplant helpt het lichaam om een beter gebruik te maken van de aanwezige zuurstof.

Vitamine B6: Een wateroplosbare vitamine die elk dag moet worden vervangen, omdat deze niet in het lichaam bewaard blijft, en belangrijk is voor de vertering van proteÔnen.

Vitamine E en selenium: Een tweetal antioxydanten waarmee het immuunsysteem wordt ondersteund in de strijd tegen de vrije radicalen, en de afbraak van vetstoffen en essentiŽle oliŽn zoveel mogelijk wordt beperkt.  Het blijkt dat mannen meer selenium nodig hebben. Bijna de helft van de seleniumreserves van de man bevindt zich in de testikels en in de zaadbuizen naast de prostaat. Selenium en vitamine E werken samen, beide middelen samen zijn krachtiger dan de som van de delen. 

Vitamine C en betacaroteen werken als een team van anti-oxidanten samen om de vrije radicalen te bestrijden en het immuunsysteem te ondersteunen.

L-fenylalanine: Een essentieel aminozuur. Betrokken bij levendigheid en vitaliteit.

L-cysteÔne: Een aminozuur met antioxyderend effect dat zwavel bevat. Het helpt het immuunsysteem bij de natuurlijke reiniging van verontreinigingen in het lichaam.

Pantotheenzuur: Lid van de B-complexfamilie. Helpt bij de bouw van cellen en om de natuurlijke groei en ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel in stand te houden. Het helpt het lichaam bij de natuurlijke omzetting van vetten en suiker in energie. 

Kelp: Kelp is bij planten- en voedingsdeskundigen bekend om het hoge gehalte aan jodium en andere belangrijke mineralen. Dit minerale ingrediŽnt draagt bij aan een goede werking van de schildklier. 

Ascorbylpalmitaat: Een olie-oplosbare vorm van vitamine C met de kenmerkende antioxyderende werking van vitamine C in de vetweefsels van het lichaam, waardoor de werking van deze vitamine wordt gecompleteerd.

 
Voor meer informatie over Schizandra Plus,Ö
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden,  dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008 - 2015   |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |