Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
SUCCES VERHALEN
 
Miljoenen mensen over de hele wereld hebben succes met het Herbalife programma. Hier zijn een paar voorbeelden! Meer succes verhalen kunt u lezen op de website Herbalife.com! of Herbalife.nl!
 

Sandra van Dijke, Nederland 24, raakte geďnspireerd om te beginnen met het Herbalife® programma nadat ze zichtbaar resultaat zag bij iemand anders. Sandra behaalde opzienbarend resultaat!

Mijn omvang had mijn leven beheerst dus het was mijn droom om gewicht te beheersen. Ik schaamde mij en kon niet sporten en niet de kleding dragen die ik wilde dragen. Ik had al zo vaak geprobeerd om gewicht te beheersen maar zonder resultaat dus besloot ik twee jaar geleden om het Herbalife programma te proberen.

Ik begon met kleine aanpassingen zoals het vervangen van mijn ontbijt en lunch door voedingsshakes. Ik stopte ook met het eten van snoep, chocolade en ik at minder vet. Ik ging meer fruit en groente eten en dronk meer water en Thermojetics® Instant Kruidendrank. Dit programma was veel gemakkelijker vol te houden dan alle vorige pogingen die ik had gedaan en ik zag al snel verschil; ik beheerste mijn gewicht en iedere week zag ik de omvang van mijn middel en heupen minder worden als ik hiervan de maat opnam.

Nu ik mijn droom om gewicht te beheersen heb vervuld kan ik ook weer sporten, en zelfs een sprintje trekken! Bovendien kan ik nu kleding dragen die ik vroeger niet aan kon en kleding kopen in winkels waar ik vroeger niets in mijn maat kon vinden. Dat ik nu eindelijk mijn gewicht heb beheerst heeft mij veel meer zelfvertrouwen en eigenwaarde gegeven. Ik kan iedereen die graag gewicht wil beheersen de programma’s van Herbalife aanbevelen, hou je doel voor ogen en dan kom jij er ook!

Deze resultaten zijn die van Sandra. Individuele resultaten variëren. Het Herbalife® programma kan helpen bij gewichtsbeheersing als onderdeel van een caloriebeperkt voedingsplan. De resultaten zijn behaald door het volgen van een Herbalife® programma, dat eveneens de terugkeer van evenwichtige voedingsgewoontes en regelmatige lichaamsbeweging omvat.
 
Marc Jongen
 

Toen ik ongeveer 20 jaar oud was, was ik gek van Amerikaans voetbal. Ik beoefende deze sport ook maar helaas ontwikkelde ik meer vetmassa dan spiermassa en had ik al vrij snel een behoorlijk overgewicht.

Toen ik stopte met voetbal werd het probleem nog groter. Ik kreeg verkeerde eetgewoonten en door het onregelmatige ritme van mijn werk kon ik niet meer regelmatig sporten. Ik ontving een postkaart van een Onafhankelijk Herbalife Distributeur die me uitnodigde contact op te nemen. Ik besloot om de zaken in eigen hand te nemen en zo kwam het dat ik het gewichtsbeheersingsprogramma van Herbalife ontdekte.

Mijn doelstelling was om mijn gewicht te beheersen en een evenwichtig eetpatroon te ontwikkelen, daarom stelde mijn Welzijnscoach voor om te beginnen met het QuickStart Programma van Herbalife®. Ik wil met name het belang van een persoonlijke begeleiding door een Welzijnscoach onderstrepen. Haar adviezen en steun hebben ervoor gezorgd dat ik het programma heb volgehouden.

Een eenvoudig programma dat gemakkelijk te volgen is en producten die werken zijn het geheim van mijn succes ! In tegenstelling tot voorgaande pogingen om mijn gewicht te beheersen, had ik helemaal geen frustraties over de voeding. Mijn lichaam veranderde en werd steviger en daarmee groeide mijn besef van voeding. Ik heb letterlijk opnieuw geleerd om me te voeden en ik heb de werkelijke smaak van voedingsstoffen opnieuw ontdekt.

Ik heb niet alleen mijn gewicht aanzienlijk weten te beheersen, maar ik ben ook weer in topvorm. Ik heb weer vertrouwen in mezelf en voel me goed in mijn lichaam!

 
Pieter De Clercq

“ Herbalife helpt mij om het beste uit mijn trainingen te halen !”

 

“Ik ben Pieter De Clercq, 23 jaar en competitief mountainbiker. Ik ben met competitie begonnen na een periode van recreatief mountainbiken. De voornaamste reden hiertoe was dat ik wel redelijk goed uit de voeten kon met mijn mountainbike en ik van nature al competitief ingesteld ben.

Na 4 jaar geleidelijk opbouwen, meer trainen, meer competitie en op hoger niveau, ben ik nu doorgegroeid tot het niveau van “Elite”. Ik let reeds sinds enige tijd op mijn voeding. Zo eet ik ondermeer niets dat uit frietvet afkomstig is, snijd de vetrandjes van mijn vlees e.d. Door een toevallige ontmoeting, ben ik begonnen met het programma van Herbalife. Op enkele dagen tijd ontdekte ik al resultaten! Ik merkte dat ik veel sneller recupereerde, zowel na inspanningen tijdens de wedstrijd, zoals beklimmingen of demarrages, als na de wedstrijd. Terwijl ik vroeger na een wedstrijd helemaal uitgeteld was, ben ik nu in staat om ’s avonds met mijn vriendin nog eens naar een restaurant of naar de bioscoop te gaan, zonder in slaap te vallen.

Zes dagen nadat ik met de Herbalife producten begonnen was, kwam het belangrijkste wapenfeit: na 4 jaar competitie heb ik mijn eerste overwinning behaald. Een fantastisch gevoel!

Ondertussen zijn we weer een beetje verder en de resultaten blijven goed. Ik voel me na een uitputtende inspanning snel weer helemaal top, en daardoor kan ik ook meer en harder trainen. Herbalife helpt mij om het beste uit mijn trainingen te halen, en training is de basis voor goede prestaties!”

 
Deze resultaten zijn niet gegarandeerd noch typisch. Individuele resultaten variëren. Het Herbalife programma kan helpen bij gewichtsbeheersing als onderdeel van een caloriebeperkt voedingsplan. De resultaten zijn behaald door het volgen van een Herbalife programma, dat eveneens de terugkeer van evenwichtige voedingsgewoontes en regelmatige lichaamsbeweging omvat. Bron: Herbalife Today Magazine.
 
Marie-Louise De Cock
 

“ Elke dag geniet ik nu van het leven, mijn leven heeft een totale omwenteling gemaakt.”

Ik ben Marie-Louise De Cock, 58 jaar en woonachtig te Affligem.

Ik was enkele jaren geleden wanhopig en zat in een diep dal. Ik kampte met verschillende lichamelijke klachten en bovendien had ik overgewicht en was steeds vermoeid. In november 2003 leerde ik Herbalife kennen, net op het juiste moment. Door regelmatig gebruik van de producten ging mijn energieniveau de hoogte in. Dit was niet het enige, ik had in een paar maanden mijn gewicht beheerst. Ik herleefde en kreeg opnieuw zelfvertrouwen. Ik kreeg weer een actiever leven. Mijn omgeving gaf mij complimentjes: “ Marie-Louise wat zie je er goed uit!

Mijn enthousiasme was zo groot dat ik, tegen al wie het horen wou, de Herbalife producten aanbevool. Zo begon ik als Distributeur en had na 1 maand al 10 klanten. Eenmaal per maand nodig ik al mijn klanten uit om samen te komen, resultaten te bespreken en de andere producten voor te stellen, zowel de Inwendige als de Uitwendige Voedingsproducten.

Elke dag geniet ik nu van het leven, mijn leven heeft een totale omwenteling gemaakt, en elke keer opnieuw geeft het mij een kick. Ik heb weer zin in het leven. Ik doe veel meer, want mijn dag is langer dan tevoren.

Dankzij Herbalife let ik nu meer op mijn voeding, ook de rest van de familie leeft nu evenwichtiger dan vroeger.

Hier had ik nooit bij stil gestaan zonder Herbalife. Ik zal Herbalife eeuwig dankbaar zijn.

 

Deze resultaten zijn niet gegarandeerd noch typisch. Individuele resultaten variëren. Het Herbalife programma kan helpen bij gewichtsbeheersing als onderdeel van een caloriebeperkt voedingsplan. De resultaten zijn behaald door het volgen van een Herbalife programma, dat eveneens de terugkeer van evenwichtige voedingsgewoontes en regelmatige lichaamsbeweging omvat.  Bron: Herbalife Today Magazine.

 
Ivan Wolf
 

Mijn naam is Ivan Wolf. Ik kom uit Tsjechië en ik gebruik de Herbalife® producten sinds 2002. Ik kan me mijn ontbijt zonder een Formule 1 shake niet voorstellen! Op 21-jarige leeftijd had ik totaal geen interesse in sport maar in december 2006 begon ik fitnesslessen te volgen.

Ik nam Formule 1, Formule 3 – Personalised Proteďne Powder, Thermo Complete®, Schizandra Plus, Cell Activator, Herbalifeline®, Male Factor 1000™ en de NRG tabletten. Het is gewoon verbazingwekkend hoe goed ik me nu voel! Ik begon met de producten om mijn moeder (toen een zeer vermoeid persoon) in te laten zien dat evenwichtige voeding een groot verschil kan maken. Als resultaat is zij nu Herbalife Distributeur! Ik wil Herbalife graag bedanken, want sinds ik de Herbalife® producten gebruik, voel ik me fantastisch!

 
Peter Dimitriou
 

Mijn naam is Peter Dimitriou en ik woon in Larnaca, Cyprus. Toen ik 14 jaar was, begon ik met fietsen. Al vele jaren is één van mijn grote dromen de afstand tussen Griekenland en Rusland afleggen op mijn fiets. Een vriend van mij stelde mij voor aan de Herbalife® producten en toen ik deze begon te gebruiken, merkte ik een groot verschil! Afgelopen augustus, dankzij een gevarieerd, uitgebalanceerd voedingsplan ondersteund door de Herbalife® producten (Formule 1, Formule 3 en Instant Kruidenthee), verwezenlijkte ik mijn droom en fietste ik van Thessaloniki naar Rusland. Mijn gevoel over deze prestatie valt niet te omschrijven; ik ben dankbaar dat Herbalife in mijn leven kwam!

 

Deze resultaten zijn niet gegarandeerd noch typisch. Individuele resultaten variëren. Het Herbalife programma kan helpen bij gewichtsbeheersing als onderdeel van een caloriebeperkt voedingsplan. De resultaten zijn behaald door het volgen van een Herbalife programma, dat eveneens de terugkeer van evenwichtige voedingsgewoontes en regelmatige lichaamsbeweging omvat. Bron: Herbalife Today Magazine.

 
Pierre Coupez
 

Drie jaar geleden droeg ik zo veel extra gewicht met me mee dat het me uitputte! Mijn voeding bestond geheel uit bewerkt fast food. In juni 2004 nodigde een vriend uit Quebec, Canada, me uit om de Herbalife® producten te proberen. Ik greep meteen deze kans aan.

Na enkele maanden had ik al het gevoel dat ik energieker en vitaler werd. Het is een absolute gewaarwording dat op de leeftijd van 39 jaar de Herbalife® producten in combinatie met regelmatig bewegen mij letterlijk getransformeerd hebben. In een jaar tijd had ik mijn oude vorm en conditie weer terug en in 2006 deed ik mee aan de Gérardmer Triathlon! Ik ben blij dat ik weer kleding kan dragen die ik leuk vind en ben blij dat ik weer met mijn kinderen kan spelen. Door constant het Herbalife programma te blijven volgen, beheers ik nu perfect mijn gewicht. Bedankt, Herbalife!

 
Karine Portmann
 

Voordat ik zwanger werd, had ik al overgewicht. Toen kreeg ik het gevoel dat ik mezelf compleet had laten gaan. Ik had geen controle meer over mezelf en ik legde me erbij neer dat ik de rest van mijn leven overgewicht zou hebben…

Toen woonde ik een vergadering bij over Herbalife®, de Herbalife® producten en hoe deze resultaten kunnen opleveren in combinatie met persoonlijke coaching. Na een paar maanden hielpen deze geweldige producten mij mijn gewicht te beheersen en geleidelijk mijn vorm weer terug te krijgen. Tegenwoordig ben ik zelf Herbalife Welzijnscoach.

Mijn doel is om anderen te helpen hun welzijn te behouden.

 
Miek Brebels & Luc Diels
 

Na het faillissement van het bedrijf waar ik als boekhouder werkte, startte ik in 2003 met Herbalife. Ik was burned-out en men raadde mij de producten van Herbalife aan. Ik heb al snel mijn gewicht kunnen beheersen en ik voelde me gelijk ook een stuk fitter.

Op de World Team School in Boedapest besloten Luc en ik om deze business serieus aan te pakken. Dankzij onze discipline, ons doorzettingsvermogen en onze bereidheid om van reeds succesvolle mensen te leren, hebben we ons nu gekwalificeerd voor GET Team. We hebben een fantastisch team, dat dankzij onze kwalificatie als GET zich eveneens verder ontwikkeld heeft. Onze groei hebben wij te danken aan de vele enthousiaste collega’s uit België en Nederland en vooral aan Bea en Ronald Bos, die ons geweldig coachen!

We beleven heel veel plezier aan deze activiteit. Het geeft ons enorm veel voldoening om mensen te helpen om hun welzijn te verbeteren en om hun inkomsten te verhogen. We maken samen hierdoor ook een enorme persoonlijke groei door. Het is een droom die uitgekomen is. Dream it! Do it! Bedankt Herbalife, bedankt Mark Hughes!

 

Dit succesverhaal is van toepassing op de vermelde individuen en is niet representatief voor uw eigen resultaten. Uw resultaten zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals uw zakelijke vaardigheden en de tijd en inzet die u aan uw business besteedt.  Bron: Herbalife Today Magazine.

 
Mario Gulina
 

“ Een moderne, eenvoudige levensstijl die een groot verschil maakt!”

 

Ik heb dankzij een vriend kennis gemaakt met de producten van Herbalife. In het begin was ik sceptisch maar de verbazingwekkende resultaten die ik om mij heen zag overtuigden mij al snel en ik begon ook met een gewichtsbeheersingsprogramma.. Ik heb de QuickStart-kit als basis gebruikt en ik heb hier wat producten voor Doelgerichte Voeding aan toegevoegd zoals Herbalifeline, Fiberbond en Thermo Complete™. Dit is gewoonweg de manier waarop ik geweldig resultaat heb geboekt!

Voor dat ik kennis maakte met Herbalife, lukte het mij nooit om mijn gewicht echt te beheersen en ik vond de programma’s altijd veel te streng om vol te houden. Mijn instelling was goed, ik begon altijd met het eten van rauwkost … maar uiteindelijk zat ik toch altijd weer chocolade te eten. Met de producten van Herbalife zijn de resultaten die ik heb geboekt meer dan bevredigend te noemen!

Ik heb niet alleen mijn figuur verbeterd, maar ik ben ook veel vitaler en ik heb nu de conditie van een amateur sporter. Hierdoor kon ik in september 2006 in Gérardmer (Frankrijk) meedoen aan de eerste triatlon van mijn leven! Mijn spieren en mijn hele lichaam hebben het vol gehouden tijdens de 3 onderdelen (zwemmen, fietsen en hardlopen) en ik ben er erg trots op dat ik de kleuren van Herbalife mocht dragen. Overtuigd door de werkzaamheid van de producten, heb ik korte tijd later besloten om zelf te beginnen als Onafhankelijk Distributeur. Zonder ervaring, zonder diploma’s en na een lange periode van werkeloosheid, zou geen enkel ander bedrijf me hebben kunnen bieden wat ik tegenwoordig heb: een buitengewone levensstijl en -kwaliteit, de vrijheid om zelf mijn werkzaamheden te plannen zoals ik het wil en bovendien het bevredigende gevoel dat ik verdien wat ik waard ben.

Ik ben tegenwoordig eigen baas en ik help anderen om ook eigen baas te worden! Herbalife heeft me daadwerkelijk de mogelijkheid geboden om mijn levenskwaliteit te veranderen, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied.

 
Voor meer informatie,…
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008  - 2015  |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |