Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
SUPPLEMENTEN
 
Ieder Herbalife programma heeft de kern Herbalife producten als, basis maar de supplementen zijn persoonlijk afgestemd op uw behoeften en levensstijl.

Onze specifieke voedingsproducten geven u de hulp die u nodig heeft om er op uw best uit te zien en u goed te voelen, ongeacht uw levensfase of uw manier van leven! Herbalife biedt u een verscheidenheid aan specifieke producten die voortbouwen op de grondbeginselen van Herbalife.

hier van alle Herbalife producten; de productlabels

U kunt onze specifieke voedingsproducten los gebruiken, of ze samen gebruiken met uw persoonlijke programma voor gewichtbeheersing. U kunt uw voeding altijd nauwkeurig afstemmen op uw persoonlijke behoeften. Omdat mannen en vrouwen anders op voeding reageren en een andere levensstijl hebben, zijn er voor beiden aparte producten samengesteld. Ons specifieke assortiment biedt tevens een reeks van producten gericht op individuele behoeften, van de ondersteuning van de spijsvertering tot voeding voor sporters.

 
Formule1 shake

Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Samengesteld met 9 gram hoogwaardige soja-proteÔne (19 ŗ 21 g totale eiwitten indien uw halfvolle melk gebruikt voor de shake). Formule 1 kan u helpen uw gewichtsdoelstelling te realiseren. Bevat vitaminen en mineralen, waaronder de antioxidant vitaminen C en E. Bovendien levert het alle essentiŽle aminozuren die uw lichaam nodig heeft om uw welzijn op peil te houden. Verkrijgbaar in zeven heerlijke smaken: Cookies and Cream, Tropical fruit, Vanille, Chocolade, Aardbei, Toffee Appel Kaneel, Cappuccino en Vrij Van Gluten en Lactose. Bus of 1 portie zakjes.  Meer informatie>>
 
Formule1 shake zakjes

Bestellen (Prijs op aanvraag) 

Het spreekt voor zich dat een goede conditie helpt om u goed te voelen. Om u hierbij te helpen, zijn er nu twee heerlijke smaken van de Formule 1 in handige zakjes verkrijgbaar. Ideaal als u vaak van huis bent. Stop ťťn of twee zakjes in uw tas, zodat u geen enkel excuus meer heeft. Een zakje is eenvoudig te bereiden, biedt de juiste hoeveelheid en dezelfde voedingseigenschappen als de Formule 1 bus. 14 zakjes. Verkrijgbaar in de smaak: Vanille

Meer informatie>>
 
Formule 1 Maaltijdreep
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŽle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd.
 
Formule 2 Multivitaminen Complex
Klik hier voor een vergroting 
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formule 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn op de voedingskracht  van Formula 1 EssentiŽle voedingsstoffen en antioxidanten om u elke dag lekker en vitaal te voelen. Helpt om de conditie van botten en het immuunsysteem op peil te houden Versterkt het proces van de gewichtsbeheersing.
 
Vezel- en Kruidentabletten 
Klik hier voor een vergroting 
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezel te leveren. Vezel- en Kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen. De aanbevolen 6 tabletten per dag bevatten 3 gram vezels (de hoeveelheid in ťťn portie broccoli). Door voldoende vezels in uw voeding is het lichaam beter in staat om gif- en  afvalstoffen te verwijderen die opgeslagen liggen in vetcellen. Daarnaast helpen vezels een verdere vetopslag te voorkomen. Ook zorgen ze voor een snellere en betere opname van voedingsstoffen.
 
Haver Appelvezel drank 
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Haver Appelvezel Drank is een heerlijke en gemakkelijke manier om dagelijks meer vezels binnen te krijgen. Het is een unieke mix van oplosbare en onoplosbare vezels. Haver Appelvezel Drank bevat zes vezelbronnen: appel, haver, mais, citrus, witlof en soja. Elke portie bevat 5g vezel en 15 calorieŽn. IngrediŽnten: Havervezel, maisdextrine, appelvezelpoeder, citrusvezel, sojavezel, inuline, zuurteregelaar (citroenzuur), aroma, verdikkingsmiddel (acacia gom / xantaangom), maltodextrine, zoetstof (sucralose), antiklontermiddel (siliciumdioxide). Gebruik: Meng 1 maatlepel (7,1 g) met 150ml water of voeg een lepel toe aan uw favoriete shakemix en geniet!
 
ProteÔne Drankmix
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
ProteÔne Drankmix is een geweldige manier om u te helpen uw dagelijkse proteÔne inname te verhogen. ProteÔne staat bekend als de bouwsteen van het leven. Het is essentieel voor de goede functie van de cellen en voor de groei en het herstel van het weefsel. Ons lichaam kan proteÔne niet opslaan, dus is het van belang dat we dagelijks genoeg proteÔne eten. Gebruik:
- Mix twee eetlepels (28g) ProteÔne Drankmix poeder met 250ml koud water om te drinken als tussendoortje.
- Wanneer het met uw favoriete shake gemaakt wordt, kunt u simpelweg een eetlepel (14g) toevoegen aan twee lepels van uw Formula 1 shake met 250ml koud water.
 
Schizandra Plus
Bestellen (Prijs op aanvraag) 

De schizandraplant bevordert het vermogen van het lichaam om zuurstof te gebruiken. De antioxiderende ingrediŽnten dragen bij aan een vermindering van de hersteltijd na een sportprestatie en een bestrijding van aan sportgerelateerde vrije radicalen. Elke sportliefhebber heeft behoefte aan deze formule!

Meer informatie>>
 
Tang Kuei
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Tang Kuei Vrouwelijk evenwicht, bevordert de spierontspanning. Vrouwen van vruchtbare leeftijd kunnen lichamelijke hinder ondervinden van de veranderingen binnen hun hormonale huishouding. De zachte eigenschappen van Tang Kuei stimuleren het lichaam om een natuurlijk evenwicht te hervinden. Vrouwen zijn al eeuwenlang bekend met de eigenschappen van Tang Kuei. De tabletten bieden ontspanning en verlichting aan gespannen spieren na zware lichamelijke inspanning.
Meer informatie>>
 
Prelox Blue
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Preloxģ Blue, helpt de mannelijke vitaliteit te verhogen. Zowel voor jonge als voor oudere mannen, kan de druk van het moderne leven de vitaliteit en de prestaties verminderen. Preloxģ Blue is speciaal ontwikkeld om mannen te helpen de gevolgen van een gestrest leven de baas te worden!
Meer informatie>>
 
Herbalife H3O Proô Fitnessdrank
Bestellen (Prijs op aanvraag) 

H3O Proô Fitnessdrank is een innovatieve isotone drank, ontwikkeld in samenwerking met sportvoedingsexperts. Omdat er veel van het menselijke lichaam wordt verwacht tijdens het sporten is het essentieel dat het lichaam krijgt wat het nodig heeft: H3O Proô

Meer informatie >>
 
Herbalife LiftOff 
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag) 

LiftOff is een letterlijk bruisende energiedrank die lichaam en geest een nieuw soort energie geeft. Dankzij een unieke mix van hoogwaardige en energierijke ingrediŽnten is LiftOff een voedingssupplement dat meer doet dan alleen vermoeidheid bestrijden. Het versterkt ook het concentratievermogen. Het maakt de geest helder en laat hem beter functioneren. Wat weer leidt tot snel en accuraat denken.

Meer informatie>>
 
Herbalife Xtra-Cal
Xtra-Cal Herbalife
Bestellen (Prijs op aanvraag) 

Xtra-Calģ is een dagelijks calcium supplement dat botten, tanden en spieren sterk helpt te houden. Bevat 100% calcium van de RI* per dosis, om u te helpen tegemoet te komen aan uw dagelijkse behoefte. Bevat vitamine D, wat bijdraagt aan de normale opname van calcium en aan een normale spierfunctie. Bevat ook magnesium, koper, mangaan en zink

IngrediŽnten: Calcium carbonaat, vulstof (microkristallijne cellulose, verknoopt natrium carboxymethylcellulose), calciumcitraat, magnesiumoxide, antiklontermiddelen (vetzuren, siliciumdioxide, calciumzouten uit vetzuren), maÔszetmeel, glansmiddelen (hydroxypropyl methycellulose, glycerol), kleurstof (titanium dioxide), zink sulfaat, kopergluconaat, mangaansulfaat, cholecalciferol. Kan soja bevatten. Gebruik: Drie maal per dag 1 tablet bij de maaltijd. 90 tabletten 
 
Herbalife Fiberbond
Klik hier om te vergroten
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Ontwikkeld als bijdrage aan een veilige en effectieve gewichtsbeheersing door een snelle afvoer van gif- en afvalstoffen uit het lichaam. Deze wetenschappelijk zeer vooruitstrevende Formule wordt samengesteld uit puur natuurlijke ingrediŽnten en is ontwikkeld voor een veilige en werkzame gewichtsbeheersing. Wetenschappers en voedingsdeskundigen
geven het advies om meer voedingsvezels en minder vet en calorieŽn te eten om de gezondheid te bevorderen.
 
Thermojetics instant kruiden drank  50gram
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Deze kruidendrank kan warm of koud gedronken worden. Het geeft snel energie als u een dip heeft, vermindert de 'lekkere trek' en verhoogt de vetverbranding, waardoor u sneller afslankt. Sporters kunnen deze drank als isotone sportdrank gebruiken. Zo worden mineralen aangevuld en het uithoudingsvermogen vergroot. Meng een (half) theelepeltje in een glas warm of koud water en drink daar verspreid over de dag 3 a 4 kopjes van. Of doe 3 theelepeltjes op 1 1/2 liter water als isotone sportdrank, best de smaak ďOriginal ď. Een kopje bevat slechts 5 (naturel) of 6 calorieŽn (fruitsmaken). Verkrijgbaar in 4 smaken: Original, Framboos, Perzik en Citroen. Thermojetics instant kruiden drank 100gram. Net zoals de 50gram, maar enkel in de smaak ďOriginalĒ.
 
Thermo Complete
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Thermo Completeô is een revolutionair kruidensupplement dat speciaal ontwikkeld is om het proces van de gewichtsbeheersing te versterken. Het combineert een krachtige mix van met zorg geselecteerde kruiden. U bent beter opgewassen tegen de dagelijkse opgaven die met afslanken en gewichtsbeheersen samenhangen zoals snoepen, honger, flauwte, enz. Ook het meest perfecte gewichtbeheersingsplan, waarin sprake is van optimale voeding en regelmatige lichaamsbeweging, kan niet voorkomen dat u zich soms slap voelt. Zelfs voor de meest toegewijde deelnemer die vastbesloten is zijn of haar gewicht onder controle te krijgen, kan het buitengewoon lastig zijn om de dag door te komen zonder toe te geven aan de neiging tot snoepen of iets te doen tegen een knagend hongergevoel. Tijdens een gewichtbeheersingsmethode met een verlaagde calorieŽnconsumptie, is het uitermate belangrijk om ervoor te zorgen dat u voldoende essentiŽle voedingsstoffen binnenkrijgt, zodat uw lichaam sterk en gezond blijft. Alle Herbalife producten die de gewichtsbeheersing ondersteunen zijn zo samengesteld dat zij onderling samenwerken Ė in elk ervan zit een reeks extra voedingsstoffen waarvan is vastgesteld dat zij bepalend zijn voor het welzijn.
 
Top
Cell Nutrition
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag) 

Cell Nutrition is een mix van essentiŽle voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld om uw lichaam te ondersteunen bij de productie van energie. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen. Cell Nutrition bevat drie belangrijke, zeldzame planten: chlorella, cordyceps en rhodiola, waarvan wordt aangenomen dat ze het lichaam ondersteunen bij de bestrijding van stress. Als u dagelijks Cell Nutrition gebruikt, kunt u ervoor helpen zorgen dat de energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en dat de essentiŽle voedingsstoffen optimaal benut worden.

Sommige voedingsstoffen komen meer dan voldoende voor in het gemiddelde dieet, andere komen te weinig voor of worden moeilijk opgenomen door het lichaam. Cell Nutrition biedt u een extra hoeveelheid van de speciale voedingsstoffen die de energieproductie van het lichaam ondersteunen en uw lichaam helpen efficiŽnter te presteren. Dit supplement is daarom voor bijna iedereen geschikt, en vooral voor mensen die bezig zijn hun calorie-inname te verminderen.

 
NRG
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Deze tablet bevat natuurlijke rauwe guarana. Guarana is en mildere vorm van cafeÔne en minder belastend voor de spijsvertering. Het geeft extra energie en verdeelt de energie gelijkmatig en nog belangrijker voor sporters: het verwijdt de luchtwegen. Daarbij versnelt het de afbraak van melkzuur wat resulteert in een kortere herstelperiode. NRG werkt ook stress verlagend. De Guarana is een klimheester in de oerwouden van Zuid-Amerika. Hij wordt al eeuwenlang door de Indianen van het Amazonegebied gebruikt vanwege zijn verkwikkende en stimulerende kwaliteiten. In het moderne BraziliŽ wordt Guarana toegevoegd aan frisdrank om het wonderlijke gevoel van natuurlijke energie dat het geeft.
 
Thermojetics Geel
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Een voedingssupplement dat speciaal is ontwikkeld om Ďs avonds te gebruiken. 
Het helpt uw lichaam bij de natuurlijke afstelling van de glucosebalans. Bovendien draagt het bij tot het veranderen van uw eetgewoonten, een essentieel onderdeel van elk gewichtsbeheersingsprogramma. Vermindert de zin om te snoepen en tempert ook het hongergevoel. Bovendien zorgt Thermojetics Geel voor sterke tanden, beenderen en botten 
door het bevatten van calcium en helpt bovendien bij het verkrijgen van een regelmatige vetverbranding, zelfs ook tijdens het slapen.
 
Herbalifeline 
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Voedingssupplement met Omega-3 vetzuren van hoge kwaliteit DHA en EPA.
Vroeger slikten we gewoon een capsule levertraan om gezond te blijven. Maar tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende. Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te ontkennen. Herbalifeline stelt u in staat om toch te profiteren van de rijkdom die de zee biedt; het houdt uw spieren soepel en is goed voor hart en bloedvaten. Deze belangrijke capsule bevat een heel scala van diepzeevis-oliŽn, geselecteerde kruiden en voedingsstoffen om o.a. uw hartfunctie te ondersteunen, betere concentratie, tegen spierontsteking, soepele gewrichtenÖ
 
Herbalife Niteworks
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag) 

Het voedingssupplement Niteworks is ontwikkeld door Herbalife, in samenwerking met Nobelprijswinnaar Dr. Louis J. Ignarro. Deze heeft zijn leven gewijd aan het onderzoek naar de levensverbeterende eigenschappen van stikstofmonoxide.  Een speciale mix van ingrediŽnten die de aanmaak van stikstofmonoxide bevordert Een speciale formule: alle grondstoffen werken samen met het lichaam, zodat de productie van stikstofmonoxide toeneemt. Uitgebalanceerd: de actieve ingrediŽnten in Niteworks zijn in uiterst zorgvuldige hoeveelheden toegevoegd zodat ze samen zorgen voor een optimale productie van stikstofmonoxide. Belangrijkste grondstoffen: L-Arginine, dat het lichaam gebruikt om stikstofmonoxide aan te maken. L-Citrulline. Het lichaam zet dit om in L-Arginine. De vitaminen C en E versterken en verlengen de werking van stikstofmonoxide in het lichaam. Niteworks is een voedingssupplement dat uw lichaam helpt om optimaal te kunnen functioneren.

Meer informatie>>
 
AloŽ MAX
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
AloeMAX is een smaakvolle aloe vera drank. AloeMAX bevat 98% AloŽ. Het helpt de spijsvertering te bevorderen, en daarmee levert het een essentiŽle bijdrage aan uw algemeen welzijn – van binnenuit je geweldig voelen! Met het zegel van de International Aloe Science Council (IASC). Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen. AloeMax slechts 1,2 kcal per glas. Helpt afslankers met ontgiftingsverschijnselen. Weinig suiker.
 
AloŽsiroop van de AloŽ Vera plant
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Een pure verfrissende drank op basis van aloŽ. Met dit verfrissende concentraat verzacht u uw ingewanden. Door de kalmerende kruidenkwaliteiten van AloŽ (40%), heeft deze verfrissende drank een positieve invloed op de spijsvertering. Tevens brengt u zo het zelfreinigend vermogen van uw lichaam op een hoger plan. De siroop is bereid uit aloŽ van topkwaliteit en biedt u bovendien de weldadige werking van het kruid kamille. Met behulp van recente wetenschappelijke ontdekkingen is Herbalife erin geslaagd om de beroemde organische voedingstoffen uit de AloŽ-Veraplant te destilleren en te stabiliseren. Deze verfrissende siroop is ook een positieve manier om ervoor te zorgen dat u dagelijks genoeg water drinkt. Simpel te bereiden en tot de laatste druppel lekker en gezond. Met de inhoud van een flacon kunt u 16 glazen aanmaken.
 
RoseGuard
Klik hier voor een vergroting
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
De nieuwe formule van het product heet RoseGuard vanwege de bescherming die deze formule levert. Zijn er nog meer veranderingen? Vitaminen A, C en E toegevoegd Ė een dagelijkse dosis van 2 tabletten levert 100% Voedingswaarden Referentie (NRV) voor vitaminen A en C, en 73% NRV van Vitamine E Rozemarijn Extract Ė verbeterde kwaliteit vanwege verandering van leverancier en extractieproces (nu met water) en een verhoogde dagelijkse dosering voor 2gr rozemarijn. RoseGuard is de nieuwe naam van het product (we gebruiken immers niet langer het gepatenteerde RoseOx ingrediŽnt)
Verwijderde ingrediŽnten zijn: tomatenpoeder, salie en kruidnagel (omdat deze ingrediŽnten niet langer passen bij de nieuwe immuunsysteem ondersteunende formule). Gebruik: Dagelijkse dosering is van 1 tablet naar 2 tabletten per dag gegaan. 60 tabletten per potje ipv 30.
 
Voor meer informatie over een supplementen,Ö
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008 - 2015   |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |