Home

 Herbalife Company

 Contact

 

 Webwinkel

 VIP klant

 

 Afslanken

 Gezond ontbijt

 Aankomen

 Energie en vitaliteit

 Sport en voeding

 Tussendoortjes

 Supplementen

 

 Succes verhalen

 

 Advies

 Begeleiding

 BMI berekenen

 Nieuws

 

 SKIN

 Aloe Vera

 Body Care

 

 Basis voeding

 Tips

 Gestelde vragen

 Shake Recepten

 Maaltijdplan

 

 Zakelijke kans

 Generation H

 

 Links

 

 30 dagen garantie

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
FORMULE 1 VOEDINGSSHAKE
 

Blijf slank terwijl u toch uw lekkere trek stilt.

 
U kent het wel... zoín trek in iets lekkers om even toe te geven aan die lekkere honger. Het vervelende is dat we die neiging vaker hebben naarmate we minder gezond eten. Om deze reden heeft Herbalife een aantal snacks ontwikkeld, die voorzien in uw behoefte aan snaaien tussen de maaltijden door en die toch passen in uw gewichtsbeheersingsplan. Ze staan uw succes dus niet in de weg. De snacks van Herbalife zijn zo lekker dat u denkt dat u aan het smokkelen bent!

Voldoende fruit en rauwkost zijn noodzakelijk voor uw lichaam en staan nog altijd op de eerste plaats als gezond tussendoortje!

 
Gourmet Tomatensoep (doos met 21 porties)
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŽrs. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel proteÔne als in gewone tomatensoep en is rijk aan proteÔne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden.
 
ProteÔne repen (doos met 14 repen)
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
STOP! Weersta de verleiding van die chocoladereep vol calorieŽn kijk eens naar de gezonde tussendoortjes die Herbalife als alternatief heeft! Overheerlijke snackrepen: boordevol voedingsstoffen, vitaminen en mineralen. Deze repen zijn gemaakt van echte chocolade, maar hebben veel minder calorieŽn en vetten. Een lekker, gezond en verantwoord tussendoortje! Denkt u hierbij ook aan uw kinderen; gezonder snoep is er niet! Verkrijgbaar in de smaken: vanille-amandel, chocolade-pinda en citroen.

Ze smaken net zo lekker als ze eruit zien!

 
Geroosterde sojabonen
Bestellen (Prijs op aanvraag) 
Hartige snack van sojabonen. Dit lekkere hartige tussendoortje is perfect als snack voor onderweg. Met 9 gram proteine en 113kcal per zakje zijn geroosterde sojabonen een evenwichtig alternatief voor andere hartige snacks zoals chips of crackers.
 
Voor meer informatie over een Herbalife tussendoortjes,Ö
 
Wilt u persoonlijk advies, of heeft u vragen of opmerkingen over Herbalife, de verschillende programma's en/of de zakelijke mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen, dit formulier invullen en verzenden, wij bellen u.
 
EUREGIOVITAL
Onafhankelijk Herbalife Member Irma de Vries

Postbus 40112

7504 RC  Enschede
Email: info@euregiovital.eu
Top
 

© Copyright  2008 - 2015   |    All Rights Reserved.    |   euregiovital.eu    |    Privacy    |    Disclaimer    |